Pozdravljeni na spletni strani
Pernod Ricard Slovenija

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam. Za nadaljevanje vpišite svojo letnico rojstva:


S klikom na spodnjo povezavo "Vstopi” potrjujem, da sem star 18 let ali več in soglašam s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta Pernod Ricard Slovenija.

Na spletnih straneh Pernod Ricard Slovenija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi. Z vstopom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika.

Prosimo, uživajte naše
proizvode odgovorno.
© Pernod Ricard Slovenia, 2018     Pravna obvestila   Avtorji

> Aktualno > Periskop

Periskop


Novice iz sveta Pernod Ricard


Naročite se na e-novice iz pisanega sveta blagovnih znamk skupine Pernod Ricard.

Družba Pernod Ricard Slovenija d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo podatke, pridobljene z obrazcem za prijavo na e-novice na spletnem mestu pernod-ricard.si varovala skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Od e-novic se lahko odjavite kadarkoli, s klikom na link "Odjavi se”, ki ga najdete na koncu vseh e-sporočil.

Kontaktirajte Pernod Ricard Slovenia tukaj.
Preberite si več o: Politika zasebnosti in Pravna obvestila.

Ime *
Email *
Družba Pernod Ricard Slovenija d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za zgoraj opredeljene namene. V primeru, če bo nastala potreba po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.