Pozdravljeni na spletni strani
Pernod Ricard Slovenija

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam. Za nadaljevanje vpišite svojo letnico rojstva:


S klikom na spodnjo povezavo "Vstopi” potrjujem, da sem star 18 let ali več in soglašam s splošnimi pogoji uporabe spletnega mesta Pernod Ricard Slovenija.

Na spletnih straneh Pernod Ricard Slovenija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi. Z vstopom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika.

Prosimo, uživajte naše
proizvode odgovorno.
© Pernod Ricard Slovenia, 2018     Pravna obvestila   Avtorji

> O nas > Pernod Ricard v svetu

Pernod Ricard v svetu

Pernod Ricard je med vodilnimi v svetu na področju industrije vina in žganih pijač.
Od ustanovitve leta 1975 je podjetje Pernod Ricard narekovalo nenehen razvoj, ki temelji na ambicijah in vrednotah, s katerimi podjetje izraža svojo identiteto ter poslovno kulturo. Skupina Pernod Ricard svoj uspeh dosega z nenehno izboljšavo in krepitvijo interne organizacije ter s širitvijo in integracijo svojega portfelja znamk s svetovno najuspešnejšimi znamkami pijač.


Pernod Ricard se lahko na splošno pohvali z najobsežnejšim asortimanom prestižnih blagovnih znamk v tej industriji. S svojo globalno razvejano distribucijsko mrežo je Pernod Ricard prisoten v 70 državah sveta. Skupina Pernod Ricard je po prodaji na prvem mestu v Evropi, na Daljnem vzhodu, Pacifiku ter v Srednji in Južni Ameriki. Svoj položaj pa je z nakupom vodke Absolut močno utrdila tudi v Severni Ameriki, kjer je po prodaji na odličnem drugem mestu.Skupina Pernod Ricard je s tem zadnjim velikim nakupom le še utrdila svoj položaj med vodilnima podjetjema v svetovni industriji vin in žganih pijač. Svojemu asortimanu je namreč dodala ikonsko blagovno znamko, vodko Absolut, ki se uvršča med najprestižnejše svetovne blagovne znamke in je po prodaji na četrtem mestu na svetu.

SKRIVNOST USPEHA

Pernod Ricard se osredotoča na vzdržno rast prek svojega velikega portfelja mednarodnih blagovnih znamk in njihovo premiumizacijo. Strategija podjetja Pernod Ricard temelji na štirih ključnih postavkah: naložba v strateške globalne blagovne znamke, premiumizacija asortimana, odpiranje novih trgov (Kitajska, Indija, Rusija, Brazilija, Mehika, Srednja Evropa itn.) in stalen razvoj. Pernod Ricard že več kot 30 let žanje poslovne uspehe, ki temeljijo na strokovnem ekipnem sodelovanju, pripadnosti delničarjev in decentralizirani organizaciji podjetja.

Skupina je predana politiki stalnega razvoja ter spodbuja zmerno in odgovorno uživanje njenih izdelkov. Odgovornost podjetja se izraža tudi v usklajevanju ekonomskega razvoja in varstva okolja, v ohranjanju vode in energije, zmanjševanju odpadkov ter spodbujanju reciklaže.
ZNAMKE PERNOD RICARD


Portfolio podjetja se osredotoča na premium in super premium znamke pijač. Poslovanje temelji na 36 ključnih blagovnih znamkah, ki skupaj tvorijo hišo znamk Pernod Ricard.

Obiščite globalno stran