Pozdravljeni na spletni strani Pernod Ricard Slovenija

Spletna stran vsebuje informacije o alkoholnih pijačah, zato je vstop dovoljen samo polnoletnim osebam.
Za nadaljevanje vpišite svojo LETNICO ROJSTVA:


S klikom na spodnjo povezavo “Vstopi” potrjujem, da sem star 18 let ali več in soglašam s splošnimi pogoji
uporabe spletnega mesta Pernod Ricard Slovenija.

Na spletnih straneh Pernod Ricard Slovenija uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve
in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi. Z vstopom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate
z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika.
Vstopi
Prosimo uživajte naše proizvode odgovorno
www.responsible-party.com
Pernod Ricard Slovenija, 2015 Pravna obvestila   Avtorji

SPLOŠNI POGOJI PERNOD RICARD SLOVENIJAIzjava o sprejemljivosti

To spletno mesto je za vas pripravilo podjetje Pernod Ricard Slovenija (PERNOD RICARD SLOVENIJA, trgovina in storitve, d.o.o., Vurnikova ulica 2, Ljubljana, 1000 Ljubljana, davčna št.: 74808885).


Namen spletnega mesta je obveščanje in seznanjanje širše javnosti o aktivnostih in novostih podjetja Pernod Ricard Slovenija.

Z vstopom na to spletno mesto vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema ta pravna obvestila.Avtorske pravice / blagovne znamke

Spletno mesto je intelektualna lastnina podjetja Pernod Ricard Slovenija. Vse informacije, podatki in opisi ter druga vsebina ki je na voljo na spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami intelektualne lastnine. Informacije, besedila, slike ali druge grafične elemente, ki jih najdete na spletnem mestu, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo.

Uporabniki ne smejo spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati katere koli vsebine, ki so dostopne na spletnem mestu ali prek njega, za komercialne ali javne namene.

Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem portalu, so ali last podjetja Pernod Ricard Slovenija ali objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik, brez pisnega dovoljenja lastnika, je prepovedana. Vsaka nepooblaščena uporaba teh slik predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine ali predpisov o varstvu osebnih podatkov.

Vse blagovne znamke, logotipi in storitvene, ki so prikazani na tej strani, so last podjetja Pernod Ricard Slovenija ali tretje stranke. Njihova uporaba, trajen prenos na zasebni podatkovni vir, kopiranje ali distribucija na kakršen koli način brez pisnega dovoljenja podjetja Pernod Ricard Slovenija ali tretje stranke, glede na posamezni primer, je prepovedana.


Spletne strani v lasti Pernod Ricard Slovenija:

 Podjetje Pernod Ricard Slovenija ima v lasti naslednje spletne strani:

 


Vsebina

 Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnih mestih podjetja Pernod Ricard Slovenija d.o.o., so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo objavljeni podatki resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne vsebinske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeninja vsebine, specifikacije in razpoložljivost izdelkov.


Zasebnost in Zaščita podatkov

Pernod Ricard Slovenija d.o.o. se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim ali tretjim osebam.

Piškotki

 Spletno mesto v brskalnik računalnika obiskovalca oziroma uporabnika odloži tako imenovani "piškotek”.

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in omogoča analize o uporabnikovem obisku. V piškotku so osnovni podatki o uporabnikovem obisku določene spletne strani. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki jo uporabnik obiskuje.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. Upravljavec lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki, ločeno ali v kombinaciji s posredovanimi osebnimi podatki uporabnika uporabi za ovrednotenje uporabe spletne strani, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov, za opravljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletne strani.

Šteje se, da uporabnik ob brskanju po spletnem mestu podjetja Pernod Ricard Slovenija daje soglasje za namestitev piškotka in osebno privolitev v uporabo in obdelavo osebnih in drugih podatkov, ki obsega tudi možnost obdelovanja in povezovanja podatkov, razvidnih iz piškotkov.

Seznam piškotkov, ki jih uporablja spletna stran:

IME PIŠKOTKA, NAMEN in ČAS HRAMBE:
- PHPSESSID - Sistemski piškotek - do zaprtja brskalnika
- PIWIK - za potrebe analite uporabniške izkušnje - 2 leti

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

- PHPSESSID – sistemski piškotek, nujen za pravilno delovanje spletne strani
- Piwik – anonimizirani podatki za potrebe analize uporabniške izkušnje

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.


Kako odstraniti piškotke?

Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve odstranite v nastavitvah vašega brskalnika, na način kot je opisano v spodnjih povezavah glede na tip brskalnika.

Podrobna navodila:

Hiperpovezave

Spletno mesto lahko vsebuje povezave na druga spletna mesta, ki so povsem neodvisna od tega spletnega mesta. Lastnik nikakor ne jamči za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij, vsebovanih v vsakršnih takšnih povezavah ali na drugih spletnih mestih. Do takšnih spletnih mest dostopate na lastno odgovornost.

 

Omejitev odgovornosti

Vsa vsebina na tem spletnem mestu je last podjetja Pernod Ricard Slovenija in je informativne narave. Pernod Ricard Slovenija ne odgovarja za uporabo spletnih strani, za morebitne netočnosti ali tipkarske napake in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin s tega spletnega mesta. Uporaba vseh vsebin in storitev na spletnem mestu www.pernod-ricard-slovenia.com je na lastno odgovornost. Pernod Ricard Slovenija si pridržuje pravico, da vsebino spletnega mesta kadarkoli spremeni ali preneha z dopolnjevanjem obstoječih vsebin.

 

Objava sprememb

Vsaka sprememba pravnih obvestil bo objavljena na tej strani in na drugih ustreznih mestih.

Osebna izkaznica

PERNOD RICARD SLOVENIJA, trgovina in storitve, d.o.o.,
Vurnikova ulica 2, Ljubljana,
1000 Ljubljana,
davčna št.: 74808885