11.6.2015

300. OBLETNICA HIŠE KONJAKA MARTELL

Globalna hiša konjaka Martell je pred kratkim praznovala svojo zgodovinsko 300. obletnico na bleščeči slovesnosti, ki je potekala v kraljevi palači Versailles v Franciji.


Spektakularne zabave se je udeležilo več kot 300 VIP gostov iz več kot 15-ih držav, vključno z Martellovo veleposlanico in častno gostjo na prireditvi, mednarodno priznano igralko Diane Kruger. Gostje so lahko uživali v neverjetnem večeru, kjer je bilo Martellovih 300 let preoblikovanih v živahno praznovanje. Po zasebnem ogledu so bili gostje priča ekskluzivnemu preletu »Patrouille de France« nad palačo, prvič v zgodovini palače za takšen dogodek. Gostje so bili vabljeni na ekskluziven predogled razstave, ki je predstavila vsako stopnjo v Martellovi edinstveni ekspertizi konjaka. Na njej so povabljenci lahko odkrivali obrtništvo hiše Martell tudi sami. Vsak vidik procesa je oživel s pomočjo posameznih ateljejev. Tako so pred obiskovalci oživeli Borderies vinogradi, edinstven proces destilacije, staranje žganja na »eaux-de-vie« način in ekspertno mešanje.

VSEH 300 GOSTOV JE LAHKO POSKUSILO VZOREC MARTELLOVE REDKE NOVE MEŠANICE MARTELL PREMIER VOYAGE.

Po degustaciji koktajlov, ustvarjenih posebej za veliko obletnico hiše Martell, se je 300 gostov pripravilo za izvrstno gastronomsko izkušnjo,ki jo je izključno za Martell ustvaril svetovno-priznani inovativni francoski chef Paul Pairet. Po 300 tvitih rojstnodnevnih želja Martellu so gostje doživeli še dramatičen ognjemet na nebu nad Versaillsko palačo ter zaplesali pozno v noč.

Philippe Guettat, izvršni direktor in predsednik Martella, je ob koncu prireditve dejal:

»Nocoj je bilo vse okoli praznovanja ogromne obletnice hiše Martell in veselimo se naslednjih 300 let. To je bila izjemna priložnost za nas, da zberemo toliko gostov iz tako številnih držav ob ikonični palači v Versaillesu za praznovanje zgodovine hiše Martell. To je zagotovo vrhunski trenutek za hišo in upamo, da bomo še naprej gradili na našem uspehu, ter se veselimo prihodnosti Martella«.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več