8. ponovitev Responsib’ALL dneva Pernod Ricard: 100 projektov po svetu

8.6.2018

8. ponovitev Responsib’ALL dneva Pernod Ricard: 100 projektov po svetu

Ponovna uspešna izvedba dneva, posvečenega trajnosti in odgovornosti. 7. junija je ponovno potekala akcija skupine Pernod Ricard, ki svoje zaposlene spodbuja k izboljšavam v lokalnem okolju. V že osmi ponovitvi akcije so se zaposleni namesto vsakdanjim aktivnostim posvetili preko 100 projektom v lokalnih skupnostih. 

Pernod Ricard namreč verjame, da podjetja nosijo odgovornost do lokalnega okolja in morajo spodbujati k varstvu okolja. Zato se je skupina združila v partnerstvu z Impact 2030, ki združuje akterje iz privatnega sektorja, civilne skupnosti in znanosti in spodbuja svoje zaposlene k pomoči pri doseganju ciljev trajnostnega razvoja Združenih narodov.

Poleg izvedbe 100 projektov je skupina sodelovala tudi z edinstvenim duom barmanov, Trash Tiki, ki ustvarjata nove koktajl recepte z ostanki iz barov in restavracij. Vse podružnice iz 85 držav so tako povabili k sodelovanju z lokalnimi bari, da bi prispevali neporabljene sestavine in pomagali pri izvedbi Responsib’All Day koktajl zabave brez odpadkov.

Oglejte si utrinke akcije Responsib’All Day 2018 po svetu:Zadnje dodano

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več

21.9.2021

Vroči Beefeater koktajli za hladne jesenske in zimske dni

Preberi več