Škotski viski Aberlour osvojil zlato na tekmovanju ISC 2020

5.10.2020

Škotski viski Aberlour osvojil zlato na tekmovanju ISC 2020

Ob razglasitvi mednarodnih nagrad ISC 2020 (International Spirits Challenge) je bil celoten portfelj znamke Aberlour nagrajen z vsaj enim zlatim odličjem.

Pri izdelavi viskija Aberlour, škotskega enosladnika (Single Malt), že vrsto let prevladuje strast izdelovalcev, ki zagotavlja proizvodnjo viskija z izjemnim značajem. Za svoje dosežke na področju kakovosti in priljubljenosti je Aberlour upravičeno prejel številne mednarodne nagrade.

Aberlour A'Bunadh je naredil še korak dlje in si na tekmovanju ISC 2020 prislužil kar dve zlati medalji ter tako upravičil svoj sloves.

Prvič v zgodovini znamke Aberlour beležimo zmago celotnega portfelja, ki si je na tekmovanju prislužil zlato odliko. Nagrade so dokaz dolgoročnega trdega dela osrednjega destilaterja (Graeme Cruickshank) in njegove strokovno usposobljene ekipe.

Zlata priznanja so prejeli:

Graeme Cruickshank, glavni destilater, je povedal:

»Vsi v destilarni se zavedamo edinstvenosti naših produktov, nastalih iz izbranih sestavin. Ponosni smo, da sodelujemo z usposobljenimi poznavalci, ki pripomorejo k razvoju in posodabljanju portfelja znamke Aberlour. Zavedamo se, koliko truda in premišljenega dela je bilo vloženega v razvoj znamke. Za doseganje kakovosti in odličnosti produktov je zaslužna predvsem naša ekipa. Počaščeni smo, da je bil Aberlour deležen tolikšne odlike in spoštovanja po vsem svetu.«


Več o viskijih Aberlour si lahko preberete tukaj.


Trenutno so v Sloveniji na voljo:

V kratkem pa bo portfelj obogatil še Aberlour 14 Y.O.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več