21.7.2016

ABSOLUT - PRAZNOVANJE KRESNE NOČI

Kresna noč pomeni začetek poletja. Občutno več druženja s prijatelji in več zabavnih večerov, za katere upamo, da se ne bodo nikoli končali. Čas, ko se leto prevesi v poletje.


ABSOLUT PRAZNOVANJE KRESNE NOČI


Kresna noč pomeni začetek poletja. Občutno več druženja s prijatelji in več zabavnih večerov, za katere upamo, da se ne bodo nikoli končali. Čas, ko se leto prevesi v poletje.

Praznovanje se je odvilo 21. junija v švedskem Ahus-u na prostem. Visoke temperature, žgoče sonce, razigrana telesa, ki so se gibala ob ritmih glasbe, obilica dobre hrane in sladic ter seveda Absolut vodka, ki je tistega večera tekla v potokih.

V klasičem slogu že poznanih Absolut noči se je tudi sledeča zavlekla pozno v noč. Obiskovalci celo pravijo, da se je prava zabava dodobra šele pričela, ko je sonce že zašlo.

V ospredje je stopil čar noči. Vsepovsod polno barvnih lučk. Megla, ki so jo ustvarjale posebne naprave, pa se je vila skozi celoten dogajalni prostor. Razgreta telesa so se zvijala v ritmih glasbe in se bleščala v soju žarometov. Čutiti je bilo moč energije in radosti, ki jo je ustvarjala kresna noč v simbiozi z naravo in vročimi poletnimi žarki.
Praznovanje kresne noči v domačem kraju Ahus je za sodelavce znamke Absolut nekaj prav posebnega. Zabave, prekrite s cvetjem in praktično v simbiozi z naravo, so prav tisto, k čemer strmijo, saj jim je bistvena ravno povezava človeka in duše z naravo. V zelo dobrih in tesnih odnosih so tudi z lokalnimi kmeti, s katerimi skupaj uresničujejo skupno vizijo zmanjševanja emisij CO2 v zraku ter izdelovanja naravi prijaznih izdelkov.

Kot sami pravijo, jih takšna vizija in način razmišljanja povezuje in združuje, zato zelo radi z zabavo in poznim rajanjem v noč počastijo družbo, naravo in okolje v katerem živijo.Zadnje dodano

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več

21.9.2021

Vroči Beefeater koktajli za hladne jesenske in zimske dni

Preberi več