17.10.2017

Ballantine's na trg s prvo Single Malt serijo

Ballantine's-ova prva serija "Single malt” iz najsodobnejše tehnologije v podjetje zopet prinaša novo življenje.

Prvič v svoji 190-letni zgodovini je Ballantine’s predstavil tri nove izjemne 15-let starane Single Malts viskije. Vsak izmed njih ima edinstven okus in podpis svoje destilarne: Glenburgie, Miltonduff in Glentauchers.

Da bi v celoti izkoristili energijo in navdušenje ob novi izdaji, je blagovna znamka skupaj z vrhunskim ilustratorjem Si Scott-om ustvarila -virtualno-umetniško delo.Si Scott je združil tradicionalne tehnike ilustracije s sodobnostjo Googlovega Tilt Brusha, da bi ustvaril tri osupljive predstavitve novega Single Malts viskija.

Ballantine’s-ov začetni cilj je zadostiti vse večjemu povpraševanju po "Single Malt” produktih, hkrati pa želijo novi generaciji pivcev omogočiti, da odkrijejo edinstvene okuse treh nepozabnih "Single Malt” okusov, ustvarjenih s srcem zaposlenih v podjetju Ballantine’s.

Embalaža kot taka je navzven izraz fuzije s navdihom Škotske, domom blagovne znamke ter kamnom iz vsake od svojih treh destilarn.

Eno-sladni Glenburgie, Miltonduff in Glentauchers nudijo različne note okusa, ki so izjemno gladki in aromatični, vendar z različnimi značilnostmi.

  • Enosladni Glenburgie je srce ballantine’s-ove viski linije, ki prinaša koncentriran okus po sadju in medu. Popolnoma uravnotežen okus, z dodatnimi aromami mehkih rdečih jabolk in hrušk, daje viskiju polno in žametno strukturo hkrati pa le-ta pusti dolg in prijeten okus.

  • Enosladni Miltonduff je temelj ballantine’s-ovega viskijskega značaja, ki prinaša toploto in moč. V okusu je moč zaznati cvetlično noto s subtilnim okusom cimeta, kateri viskiju da zelo gladek in nežen malce sladek okus, s dolgim in toplim koncem.

  • Enosladni Glentauchers zagotavlja gladek in dolgotrajen Ballantine's okus. Kombinacija cvetlic, mehkih jagod ter sladkorja pa viskiju daje neverjetno dolg okus s slastnim koncem.

Sandy Hyslop, peti "Master Blender” podjetja Ballantine, ki je, da je ustvaril prvo serijo Single Malt, delal s svojo nadarjeno ekipo, komentira: "To je resnično razburljiv čas za Ballantine's. Od leta 1827 Ballantine’s izdeluje nagrajene viskije, serija Single Malt pa je drzna in izraža dediščino Ballantine’s-a, hkrati pa v svetu viskija daje občutek inovativnosti.”

"Vsak od teh 15-letnih "Single Malt” viskijev je narejen na enak način in z enako skrbnostjo ter avtentičnostjo. Prepričan sem, da bodo nove okuse viskia uživali tudi whiskey pivci, poznavalci in zbiralci."

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več