17.10.2017

Ballantine's na trg s prvo Single Malt serijo

Ballantine's-ova prva serija "Single malt” iz najsodobnejše tehnologije v podjetje zopet prinaša novo življenje.

Prvič v svoji 190-letni zgodovini je Ballantine’s predstavil tri nove izjemne 15-let starane Single Malts viskije. Vsak izmed njih ima edinstven okus in podpis svoje destilarne: Glenburgie, Miltonduff in Glentauchers.

Da bi v celoti izkoristili energijo in navdušenje ob novi izdaji, je blagovna znamka skupaj z vrhunskim ilustratorjem Si Scott-om ustvarila -virtualno-umetniško delo.Si Scott je združil tradicionalne tehnike ilustracije s sodobnostjo Googlovega Tilt Brusha, da bi ustvaril tri osupljive predstavitve novega Single Malts viskija.

Ballantine’s-ov začetni cilj je zadostiti vse večjemu povpraševanju po "Single Malt” produktih, hkrati pa želijo novi generaciji pivcev omogočiti, da odkrijejo edinstvene okuse treh nepozabnih "Single Malt” okusov, ustvarjenih s srcem zaposlenih v podjetju Ballantine’s.

Embalaža kot taka je navzven izraz fuzije s navdihom Škotske, domom blagovne znamke ter kamnom iz vsake od svojih treh destilarn.

Eno-sladni Glenburgie, Miltonduff in Glentauchers nudijo različne note okusa, ki so izjemno gladki in aromatični, vendar z različnimi značilnostmi.

  • Enosladni Glenburgie je srce ballantine’s-ove viski linije, ki prinaša koncentriran okus po sadju in medu. Popolnoma uravnotežen okus, z dodatnimi aromami mehkih rdečih jabolk in hrušk, daje viskiju polno in žametno strukturo hkrati pa le-ta pusti dolg in prijeten okus.

  • Enosladni Miltonduff je temelj ballantine’s-ovega viskijskega značaja, ki prinaša toploto in moč. V okusu je moč zaznati cvetlično noto s subtilnim okusom cimeta, kateri viskiju da zelo gladek in nežen malce sladek okus, s dolgim in toplim koncem.

  • Enosladni Glentauchers zagotavlja gladek in dolgotrajen Ballantine's okus. Kombinacija cvetlic, mehkih jagod ter sladkorja pa viskiju daje neverjetno dolg okus s slastnim koncem.

Sandy Hyslop, peti "Master Blender” podjetja Ballantine, ki je, da je ustvaril prvo serijo Single Malt, delal s svojo nadarjeno ekipo, komentira: "To je resnično razburljiv čas za Ballantine's. Od leta 1827 Ballantine’s izdeluje nagrajene viskije, serija Single Malt pa je drzna in izraža dediščino Ballantine’s-a, hkrati pa v svetu viskija daje občutek inovativnosti.”

"Vsak od teh 15-letnih "Single Malt” viskijev je narejen na enak način in z enako skrbnostjo ter avtentičnostjo. Prepričan sem, da bodo nove okuse viskia uživali tudi whiskey pivci, poznavalci in zbiralci."

Zadnje dodano

2.7.2021

Slastna italijanska osvežitev

Preberi več

1.7.2021

Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

Preberi več

22.6.2021

ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

Preberi več