Ballantine's True Music - Felipe Pantone

20.9.2018

Ballantine's True Music - Felipe Pantone

Pri Ballantine's, evropski št. 1 škotskega viskija, so v letu 2018 nadaljevali s True Music partnerstvi, in sicer so se tokrat podali na ulice Španije in Argentine.

V nadaljevanju tako predstavljamo plod najnovejšega sodelovanja z znanim kinetičnim umetnikom in glasbenikom, Felipom Pantonom.

Njegovo dosedanje delo je že krasilo ikonične glasbene prostore po vsem svetu, med drugim Ushuaia Ibiza Beach Hotel in Life is Beautiful glasbeni festival iz Las Vegasa, pa tudi videospot za Andersona Paaka in album za Juliana Casablancasa.


Njegov obraz sicer ostaja uganka, njegovo delo pa govori samo zase. V tem projektu Pantone kombinira glasbo in umetnost s tremi omejenimi edicijami Ballantine’s Finest in Ballantine’s 12 Year Old, pri čemer črpa iz korenin ulične umetnosti in radikalnih vzorcev zvočnega valovanja.

True Music Series bo Felipejevo umetniško delo ponesel po vsem svetu od Moskve do Johannesburga in Santiaga, kjer bo preoblikoval vrsto različnih glasbenih prostorov z izrazitimi geometrijskimi vzorci, živahnimi barvami in optično umetnostjo, ki odlikujejo tudi njegove omejene izdaje viskija Ballantine's.

Felipejevo umetniško delo se bo povezalo z zvočnimi projektorji v vsakem prostoru in omogočalo glasbenikom, da doživijo vizualno predstavitev svoje glasbe, ki jo igrajo v prostoru, kar bo zagotovilo nepozabno izkušnjo za vse ljubitelje glasbe.

Felipe Pantone o partnerstvu: "Vedno so me obkrožali glasbeniki in sodelovanje z Ballantine's - viski blagovno znamko, povezano z glasbo - mi je omogočilo, da raziščem slog, ki ga zaznamujejo zvočni valovi in moji lastni vizualni elementi. Vedno mi je v užitek delo z glasbenimi umetniki, prostori in oboževalci. "FELIPE PANTONE OMEJENE IZDAJE

Ballantine's Finest omejena izdaja
Z izstopajočimi geometričnimi vzorci, živahnimi barvami in hologramom, dizajn steklenice vsebuje večbarvne loke, ki referirajo na globino Ballantine's okusa. Loki so podloženi z drznimi črno-belimi progami in posnemajo zvočne valove, ki se širijo skozi gosto tekočino.

Ballantine's Finest omejena izdaja - pločevinka
Pantonovi klasični loki ponovno ponazarjajo globino okusa, krožne črno-bele linije pa ponazarjajo hrastove sode, v katerih se Ballantine's stara.

Ballantine's 12 Year Old omejena izdaja - pločevinka
Podobo Pantonove pločevinke sta navdihnila underground klubska kultura in proces snemanja, kar se kaže v prefinjenih vzorcih barvnih panelov, podobnih ojačevalcu. To ponazarja idealno ravnovesje okusov Ballantine’s 12 Year Old.

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več