11.5.2017

BEEFEATER 24 V NOVI IZSTOPAJOČI PODOBI

Beefeater, svetovno največkrat nagrajeni džin, je posodobil podobo steklenice za Beefeater 24.


Beefeater, svetovno največkrat nagrajeni džin, je posodobil podobo steklenice za Beefeater 24. Nova rdeča steklenica odseva prestižnost in kakovost pijače ter hkrati zagotavlja prepoznavnost in izpostavljenost na prodajnih policah.

Kategorija super prestižnega džina zaznava kontinuirano rast, zato je nova steklenica odziv na naraščajoče zahteve trga. Sodobna oblika bo zagotavljala izstopanje izmed konkurence in hkrati omogočila lažje razlikovanje med obema članoma družine Beefeater - Beefeater 24 in Beefeater Dry.

Obliko je navdihnilo umetniško gibanje 20. stoletja in odseva londonsko dediščino, hkrati z 12 zelišči, ki jih je pazljivo izbral mojster destilacije Desmond Payne po dveh letih eksperimentiranja. Narejen v samem osrčju Londona je Beefeater 24 pomemben prispevek glavnega destilarskega mojstra Desmonda Payna k bogati dediščini družine Beefeater.

Beefeater 24 je sofisticirana moderna interpretacija džina, ki navdihuje mešalce po celem svetu. Posebnost džina Beefeater 24 je v tem, da sta med vključenimi sestavinami tudi japonski zeleni čaj, tako imenovani senča, in kitajski zeleni čaj, ki razlikujeta Beefeater 24 od vseh ostalih džinov in zagotavljata edinstveno aromo in mehkobo.S to unikatno mešanico in značilnim procesom destilacije nastane kompleksnejši džin s polnim okusom. Izdelujejo ga namreč po tradicionalni metodi, kar pomeni, da po destilaciji ne dodajajo več dodatnih arom. Alkohol in naravne rastlinske izvlečke namakajo v kotlu kar 24 ur, kar je dlje, kot pri ostalih vrhunskih džinih.

Zadnje dodano

20.4.2021

JACOB'S CREEK SPARKLING ROSÉ

Preberi več

13.4.2021

PASSPORT SCOTCH – iz osrčja Škotske

Preberi več

9.4.2021

Aberlour A’bunadh - najboljši viski

Preberi več