1.7.2015

BEEFEATER ZAČENJA VIRTUALNO TURNEJO PO GLASBENI ZGODOVINI LONDONA

Beefeater, največkrat nagrajena znamka džina na svetu je
napovedal vzpostavitev »Beefeater London Sounds«.Beefeater London Sounds je interaktivni zemljevid, ki zajema bistvo bogate glasbene zgodovine v prestolnici skozi obdobja in je namenjen navdušencem glasbe in džina.

Na njihovi spletni strani Beefeater London Sounds omogoča uporabnikom, da poslušajo skladbe iz prestolnice, ki slovi po občudovani glasbeni sceni. Skladbe so pripete po zemljevidu na znamenitih točkah v Londonu. Na glasbenem zemljevidu so skladbe različnih glasbenih žanrov, od punka, rocka, elektronike in reggaeja, kar kaže na resnični odraz eklekticizma Londonske glasbene kulture v zadnjih 100 letih.

Multimedijska vsebina »London Sounds« vključuje tudi vrsto zanimivih zgodb, videoposnetkov in intervjujev, ki uporabnika navdihujejo, vodijo in spodbujajo k sodelovanju za ustvarjanje glasbene liste po meri preko glasbenega velikana Spotify.

OTVORITEV BEEFEATER LONDON SOUNDS
BO PODPRTA Z VRSTO DOGODKOV IN VIZUALIZACIJAMI PO VSEM SVETU.


Hkrati z digitalno aktivacijo Beefeater predstavlja tudi prvo v seriji letnih inovacij embalaže, ki vsebuje enak nagrajen recept, kot se uporablja za Beefeater London Dry. Recept je navdihnila znamenita in raznolika glasbena dediščina prestolnice Združenega kraljestva.

»London Sounds združuje nekaj izmed najbolj mednarodno priznanih kulturnih simbolov prestolnice - glasbo, Londonsko ikonografijo in gin. Naše partnerstvo z Spotifyjem bo omogočilo potrošnikom, da bodo izkusili glasbeni duh Beefeaterja in Londona preko ekskluzivnih vsebin. Prepričani smo, da bo digitalna aktivacija in nova omejena izdaja steklenic izrazila sodobno osebnost Beefeaterja in bo razveselila navdušence glasbe in džina po vsem svetu.«

JC Iglesias, globalni direktor blagovne znamke za Beefeater

Otvoritev »Beefeater London Sounds« bo podprta z vrsto dogodkov in vizualizacijami po vsem svetu. Digitalna platforma in omejena izdaja steklenic bo na voljo v različnih trgih po vsem svetu.


Zadnje dodano

2.7.2021

Slastna italijanska osvežitev

Preberi več

1.7.2021

Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

Preberi več

22.6.2021

ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

Preberi več