26.9.2017

Beefeaterjev glavni destilater Desmond Payne letos praznuje jubilejno - zlato obletnico.svojega delovanja na področju pijače

"Uživati moraš v tem kar počneš v življenju, in če res uživaš, potem čas samo leti in leti."


Desmond Payne, prava ikona sveta pijač, je začel svojo kariero leta 1967. To je bilo leto prve izdaje revije Rolling Stone, katera je postala hit. Kar pet desetletij pozneje Desmond Payne ostaja eden izmed najbolj spoštovanih oseb v svetu alkoholnih pijač.

S svojimi inovativnimi kreacijami novega super-premium gina Beefeater 24 in izjemno linijo Beefeater Burrough's Reserve je Desmond osebno največ prispeval k dediščini Beefeaterja in utrdil svoj status kot resnična ikona ne le Londona in gina, ampak celotne industrije alkoholnih pijač . Njegova želja, da razkrije svoje široko znanje in ohranja visoke standarde Beefeaterja, se je izkazala za neprecenljivo ves čas njegove službe. Pred kratkim je dosegel mejnik v 50-ih letih dela v industriji gina in kot pravi sam, še nekaj časa ne bo odšel."Počutim se nadrealistično, toda tukaj sem in uživam v vsakem delčku praznovanja. Uživati moraš v tem kar počneš v življenju, in če res uživaš, potem čas samo leti in leti."

- Desmond Payne, glavni destilater gina znamke Beefeater

Med ekskluzivnim dogodkom na mostu "Ivy Tower” v Londonu, so Desmondu v čast vsi skupaj nazdravili, ter s počastili njegovo trdo delo v zadnjih 50 letih, strokovnost in zavezo, s predvajanjem njihovega filma, posvečenega Desmondu, ki navdihuje vse okoli sebe. Med gosti so bili lokalni in mednarodni mediji, barmani in druge znane osebnosti, ki so v čast Desmonda uživali v posebej izdelanih "tribute” koktajlih.
Desmond Payne, Čestitke!

Zadnje dodano

24.11.2021

Chivas koktajl izbor za najdaljšo noč v letu

Preberi več

23.11.2021

Beefeater Gin praznični koktajli

Preberi več

10.11.2021

KiNoBi je prejel nagrado za najboljšega mednarodnega proizvajalca gina leta 2021

Preberi več