22.9.2015

BERNARD HICKIN NAZDRAVIL 40-LETNICI ZNAMKE JACOB'S CREEK IN NAPOVEDAL SVOJO UPOKOJITEV

Ben Bryant bo prevzel vajeti kot glavni vinar vodilne avstralske znamke vina.


Bernard Hickin, glavni vinar vodilne avstralske znamke vina Jacob's Creek, je napovedal svojo upokojitev v juniju 2016.

Bernard se je pridružil podjetju Jacob's Creek (takrat G Gramp & Sons) že leta 1976; istega leta, ko se je znamka Jacob's Creek uradno lansirala.

V svojih štiridesetih letih vinarstva je bil Bernard zaslužen za številne pomembne prispevke v podjetju in pri njegovih blagovnih znamkah, bil je ključnega pomena pri naprednih odločitvah o proizvodnji penečega vina in sortnega označevanja ter strastno prispeval k razvoju zavidljive proizvodnje globalnega portfelja vin Jakob's Creek. Bernard je bil imenovan za glavnega vinarja avstralskih blagovnih znamk v letu 2006, nato pa še kot globalni vodja vinarjev pri Jakob's Creeku leta 2010.

Brett McKinnon direktor za globalno poslovanje Pernod Ricardovih vinarjev je povedal: »Zelo smo hvaležni za prispevek, ki ga je Bernard vložil v naš uspeh. Pogrešala ga bo celotna ekipa in želim mu vse najboljše v prihodnosti.«

Bernarda bo nasledil Ben Bryant, nadarjen avstralski vinar, ki se je pridružil Pernod Ricardovim vinarjem že leta 2000. Ben je od takrat delal na številnih ključnih vinarskih projektih, trženju in razvoju blagovne znamke, bil pa je tudi glavni vinar za Wyndham Estate.

Ob njegovem imenovanju za naslednika Hickina je Ben dejal:
»Podedoval sem ne le vrhunske blagovne znamke Jacob's Creeka, temveč tudi svetovno priznano ekipo strastnih vinarjev, ki so neutrudno delali, da je blagovna znamka postala to, kar je danes - in veselim se skupnega sodelovanja na nadaljni poti.«

Bernard bo ostal v Pernod Ricardu kot mednarodni vinar do junija 2016. V tem obdobju bo pomagal pri prehodu in se osredotočil na različne vinogradniške projekte znotraj bogatega portfelja Pernod Ricard.

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več