8.3.2016

"BOHEMIAN ARISTOCRACY", NOVA KREATIVNA KAMPANJA ZNAMKE ROYAL SALUTE

Kampanjo je navdihnila legendarna intelektualna aristokratinja in Bloomsbury pokroviteljica, lady Ottoline Morrel.


Naša prestižna britanska znamka Royal Salute razkriva novo umetniško kreativno kampanjo v sodelovanju z modnim in umetniškim fotografom Michelangelom Di Battista.

Michelangelove impresivne podobe in filmi prikazujejo modele Gary-a Greengooda, Joela Framptona in Iris Strubegger, oblečene v sodobne britanske znamke prestižnih oblačil v vili slavne umetniške muze, Lady Ottoline Morrell.

MORRELLOVA JE LEGENDARNA POKROVITELJICA, V NJENIH SALONIH PA SO SE OBLIKOVALI MNOGI UMETNIKI IN PISATELJIMorrellova je legendarna pokroviteljica, v njenih salonih pa so se oblikovali mnogi umetniki in pisatelji, med drugimi Bertrand Russell, Aldous Huxley, T. S. Eliot, D. H. Lawrence, Virginia Woolf, Lytton Strachey, Siegfried Sassoon in W. B. Yeats.

Ta kraj tako odlično odseva novo vizijo znamke Royal Salute. Ta se želi pozicionirati kot sodobna britanska prestižna znamka, ki se staplja s tradicijo kraljevine in aristokracije a interpretira svet z modernim pogledom na sodobno kulturo.

Kampanja bo potekala na spletu in po družbenih omrežjih, na prodajnih mestih in ostalih pazljivo izbranih premium kanalih.

Zadnje dodano

20.4.2021

JACOB'S CREEK SPARKLING ROSÉ

Preberi več

13.4.2021

PASSPORT SCOTCH – iz osrčja Škotske

Preberi več

9.4.2021

Aberlour A’bunadh - najboljši viski

Preberi več