8.3.2016

"BOHEMIAN ARISTOCRACY", NOVA KREATIVNA KAMPANJA ZNAMKE ROYAL SALUTE

Kampanjo je navdihnila legendarna intelektualna aristokratinja in Bloomsbury pokroviteljica, lady Ottoline Morrel.


Naša prestižna britanska znamka Royal Salute razkriva novo umetniško kreativno kampanjo v sodelovanju z modnim in umetniškim fotografom Michelangelom Di Battista.

Michelangelove impresivne podobe in filmi prikazujejo modele Gary-a Greengooda, Joela Framptona in Iris Strubegger, oblečene v sodobne britanske znamke prestižnih oblačil v vili slavne umetniške muze, Lady Ottoline Morrell.

MORRELLOVA JE LEGENDARNA POKROVITELJICA, V NJENIH SALONIH PA SO SE OBLIKOVALI MNOGI UMETNIKI IN PISATELJIMorrellova je legendarna pokroviteljica, v njenih salonih pa so se oblikovali mnogi umetniki in pisatelji, med drugimi Bertrand Russell, Aldous Huxley, T. S. Eliot, D. H. Lawrence, Virginia Woolf, Lytton Strachey, Siegfried Sassoon in W. B. Yeats.

Ta kraj tako odlično odseva novo vizijo znamke Royal Salute. Ta se želi pozicionirati kot sodobna britanska prestižna znamka, ki se staplja s tradicijo kraljevine in aristokracije a interpretira svet z modernim pogledom na sodobno kulturo.

Kampanja bo potekala na spletu in po družbenih omrežjih, na prodajnih mestih in ostalih pazljivo izbranih premium kanalih.

Zadnje dodano

2.7.2021

Slastna italijanska osvežitev

Preberi več

1.7.2021

Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

Preberi več

22.6.2021

ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

Preberi več