3.4.2017

BRANCOTT ESTATE S SVEŽO PERSPEKTIVO V SVOJI NOVI KAMPANJI

Brancott Estate predstavlja novo kreativno kampanjo, ki bo gradila na dediščini vinarne, ki je kot prva zasadila sorto Marlborough Sauvignon Blanc.


Kampanja bo predstavljala znamko kot naravno prvo izbiro za vse globalne kupce, ki si želijo raziskovati in uživati v svetu najboljših novozelandskih vin.

Kampanja izhaja iz slogana "Sveža perspektiva” in vsebuje vrsto iniciativ, vključno z novo vizualno podobo, prodajnim pristopom, novo spletno stranjo in novimi digitalnimi vsebinami, ki predstavljajo poslanstvo, metode, vina in zaposlene Brancott Estate.

Celest Kenny, vodja globalnega marketinga za New Zealand Wines, pravi, da se bo kampanja povezala s kupci tako, da jim bo ponudila nagrajena vina, ki prenašajo optimističen in napreden duh Marlborougha.

"Imamo odlično priložnost, da kupcem predstavimo Brancott Estate, tako na domačem tržišču kot naših obstoječih in še razvijajočih se trgih. Izvedli smo podrobno raziskavo, da bi identificirali najbolj privlačne poti za pozicioniranje naše blagovne znamke in povezavo z našimi ciljnimi skupinami na teh trgih. "Sveža perspektiva” je drzen glas, ki nam omogoča predstaviti nove zgodbe o naših poteh, ljudeh, njihovi genialnosti, ustvarjalnosti in predvsem strasti do izdelave vrhunskih vin.”Kampanja se je pričela lani s predstavitvijo nove ikone znamke, kot središčnega elementa novih etiket in pakiranja. "Delo naše ekipe na vizualni identiteti nam zagotavlja močno izhodišče za vzpostavitev Brancott Estate kot prve izbire kupcev,” pravi Celest. "Naš končni cilj je, da Brancott Estate postane svetovna številka ena pri novozelandskih znamkah vin in prepričani smo, da bo nova kreativna kampanja služila kot ključen element za dosego tega cilja.”

Oglejte si novo spletno mesto Brancott Estate: http://www.brancottestate.com/

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več