Chivas #BarStraws

3.9.2018

Chivas #BarStraws

Pridruži se nam na misiji proti plastiki v pijačah. Po prepovedi plastičnih slamic v več kot 100 državah po svetu, Chivas poziva potrošnike, da tudi s pomočjo družabnih medijev pomagajo pri ohranjanju morij brez plastike.

Prestižna viski znamka Chivas Regal, ki jo postrežejo v več kot milijon koktajlih letno, se je zavezala k prenehanju uporabe plastičnih slamic za enkratno uporabo v več kot sto državah. Sedaj poziva koktajl navdušence in točaje po vsem svetu, da ji sledijo.

S svojo #BarStraws kampanjo, ki nagovarja ljudi k podpori z objavo selfijev brez slamice, Chivas ocenjuje, da bodo prihranili več milijonov plastičnih slamic in mešalnih paličic letno. Ljubitelje koktajlov poziva, da posnamejo selfie med skranjem koktajla z »nevidno« slamico in ga objavijo na Instagramu z oznakami @chivasregal #BarStraws. Za vsako tako objavo bo Chivas doniral 1 dolar Marine Conservation Society.

Chivas Regal je zavezan pobudi, da se posel uporabi tudi za izboljšanje sveta, in je kampanjo #BarStraws lansiral kot podporo materinskemu podjetju Pernod Ricard in njegovi misiji za ohranjanje oceanov in življenja v njih.

Sandrine Ricard, Vodja trajnostnega razvoja in družbene odgovornosti pri Chivasu, dodaja: "Plastična slamica je zgolj nekaj trenutkov v naših ustih, nato pa celo življenje v oceanih ali poljih. Želeli smo pokazati, da plastika ne sodi več v Chivas pijače in da že majhna dejanja – kot npr. zavrnitev slamice – lahko pomenijo veliko razliko. Ustvarili smo #BarStraws selfie kot enostavno možnost za ljubitelje koktajlov, da naredijo nekaj pozitivnega, medtem ko se zabavajo. Z #BarStraws je lahko vsakdo del tega pomembnega pogovora in lahko pomaga pri financiranju misije za ohranjanja okolja."

The Marine Conservation Society, glavna britanska nevladna organizacija za zaščito morij, želi zmanjšati obseg plastike za enkratno uporabo v vsakdanjem življenju. "Plastična slamica je uporabljena za tako kratek čas, preden jo vržemo stran," pravi izvršni dorektor, Sandy Luk. "Chivas Regal kaže pravo predanost pri zmanjševanju nepotrebnega onesnaževanja okolja in želimo si, da bi mu sledilo čim več podjetij."

Da bi pokazali, da je koktajl še boljši, ko ga srkamo po požirkih, je ambasador znamke Max Warner ustvaril #BarStraws koktajl The Strawberry Sipper.

The Strawberry Sipper
• 50ml Chivas Regal 12 Year Old
• 20ml sveže stisnjenega limetinega soka
• 10ml jagodnega sirupa
• 50 ml ingverjevega piva
• 50 ml sode

Vse sestavine nalijemo po vrsti v kozarec z ledom. Okrasimo s svežo jagodo.

Več informacij o Chivasovi kampanji #BarStraws pa nadete na Chivas spletni strani.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več