10.5.2015

CHIVAS REGAL PREDSTAVLJA PRVI NOV VISKI PO 10 LETIH

Chivas Regal, prvi luksuzni viski na svetu, predstavlja prvo novo linijo po letu 2007: Chivas Regal Extra. S tem dopolnjuje svojo linijo premium blended škotskih viskijev. Chivas Regal Extra se ponaša z enim najbolj bogatih okusov v svoji kategoriji.


Chivas Regal Extra je bil ustvarjen za tiste, ki iščejo več.

S tem viskijem Chivas dviguje svoj nagrajen in svetovno znan stil na nov nivo. Chivas Regal Extra nadaljuje tradicijo ustanovnih bratov Jamesa in Johna Chivas, ki sta bila pionirja v ustvarjanju odličnih blended viskijev v 19. stoletju.

Colin Scott, Master Blender pri Chivasu, ki ustvarja viskije že 25 let, je ustvaril izjemen in neponovljiv blended viski z uporabo nekaterih najbolj redkih malt viskijev iz kleti Chivas. Chivas Regal Extra tako ponuja poseben izbor viskijev, ki zorijo v Oloroso šeri sodih in skupaj z izbranimi in najboljšimi malt viskiji ustvarijo bogat in radodaren Chivas blend za tiste, ki iščejo nekaj več. Rezultat je neverjetno bogata interpretacija okusov.

Chivas Regal Extra ima sadne, sladke poudarke z notami sladke hruške, kremastega toffeeja in nežnim namigom ingverja.

CHIVAS REGAL EXTRA JE BIL
USTVARJEN ZA TISTE,
KI IŠČEJO VEČ.


Paleto nadaljujejo sladki tropski okusi melone in mehke note vanilije in karamele, mešanje s pikantnimi notami cimeta in pridihom mandljev, ki vodijo k dolgimu in izpolnjujočemu zaključku.

"To je naša prva nova linija po letu 2007,” pojasnjuje Colin Scott, Master Blender pri Chivas Regal. "Znak kakovosti leži v bogatih in radodarnih okusih, ki smo jih ustvarili z uporabo nekaterih naših najbolj redkih viskijev. Chivas Regal Extra gradi na bogati osnovi malt viskijev in zorenja v češnjevih šeri sodih. Tak postopek nam daje prefinjeno globino okusov in viski poln karakterja in neponovljive mešanice na popolnoma novem nivoju."

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več