Chivas XV – petnajstletna mešanica škotskega viskija za nove slavnostne priložnosti

20.7.2018

Chivas XV – petnajstletna mešanica škotskega viskija za nove slavnostne priložnosti

Chivas je premešal kategorijo škotskega viskija z lansiranjem Chivas XV - petnajstletne mešanice, ki izziva konvencije glede primernega časa in kraja za uživanje viskija.

Viski, ki se je dodatno staral v prestižnih Grand Champagne konjak sodih, je zanimiv nov član kategorije škotskih viskijev. Ustvarjen za uživanje v zabavnih slavnostnih dogodkih, dokazuje, da viski ne potrebuje resnega okolja. Viski nadaljuje Chivasovo tradicijo izkušenega mešanja, staran najmanj 15 let pa končuje staranje v izbranih konjak sodih, s čimer združuje dve najprestižnejši kategoriji pijač. To mu zagotavlja bogat okus in prefinjeno interpretacijo tradicionalnega Chivas stila. Ta kombinacija omogoča odličen profil okusa, primernega za celo vrsto priložnosti in kombinacij, tudi v obliki koktajlov na večernih plesnih zabavah.

Richard Black, direktor marketinga pri Chivas Regal razlaga: »Razumemo, da ljubitelji škotskega viskija obožujejo velikodušen stil naše hiše, hkrati pa si želijo tudi eksperimentiranja z okusi in iskanja novih poti, kako uživati v svoji najljubši pijači. Na tem mestu je Chivas XV odlična izbira za vse, ki želijo uživati življenje z unikatno in prestižno pijačo, namenjeno različnim situacijam. Odmik od kategorije predstavlja sodobnejši vidik škotskega viskija in spodbuja pivce k ustvarjanju nepozabnih doživetij.«

Chivas XV bo kupcem po svetu na voljo od julija 2018, pri nas pa ga boste lahko poskusili že oktobra.Zadnje dodano

2.7.2021

Slastna italijanska osvežitev

Preberi več

1.7.2021

Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

Preberi več

22.6.2021

ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

Preberi več