Chivas XV na voljo tudi v Sloveniji!

13.11.2018

Chivas XV na voljo tudi v Sloveniji!

Nov zanimiv član kategorije škotskih viskijev, ki se je dodatno staral v prestižnih Grand Champagne konjak sodih, je od oktobra dalje na voljo tudi na slovenskih policah.

Ustvarjen za uživanje v zabavnih slavnostnih dogodkih, dokazuje, da viski ne potrebuje resnega okolja. Viski nadaljuje Chivasovo tradicijo izkušenega mešanja, staranje (najmanj 15 let) pa končuje v izbranih konjak sodih, s čimer združuje dve najprestižnejši kategoriji pijač. To mu zagotavlja bogat okus in prefinjeno interpretacijo tradicionalnega Chivas stila. Njegov okus pa je primeren za celo vrsto priložnosti in kombinacij, tudi v obliki koktajlov na večernih plesnih zabavah.

Richard Black, direktor marketinga pri Chivas Regal razlaga: »Razumemo, da ljubitelji škotskega viskija obožujejo velikodušen stil naše hiše, hkrati pa si želijo tudi eksperimentiranja z okusi in iskanja novih poti, kako uživati v svoji najljubši pijači. Na tem mestu je Chivas XV odlična izbira za vse, ki želijo uživati življenje z unikatno in prestižno pijačo, namenjeno različnim situacijam. Odmik od kategorije predstavlja sodobnejši vidik škotskega viskija in spodbuja pivce k ustvarjanju nepozabnih doživetij.«

Chivas XV je od oktobra dalje na voljo tudi v Sloveniji.Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več