DE KUYPER NA ISC 2020 OSVOJIL DVE NAGRADI

10.11.2020

DE KUYPER NA ISC 2020 OSVOJIL DVE NAGRADI

Destilarna De Kuyper Royal je na tekmovanju ISC 2020 (International Spirits Challenge) prejela naziv »Liqueur Producer of the Year.« Za najboljši liker pa si je nagrado prislužila Aqua Bianca.

De Kuyper je 9. najstarejše družinsko podjetje na Nizozemskem in največji svetovni proizvajalec koktajl likerjev, saj izdelke izvažajo v več kot 100 držav in letno prodajo več kot 50 milijonov steklenic.

Priznanje, ki ga blagovna znamka osvoji na tekmovanju ISC, velja za eno najbolj zaželenih in spoštovanih nagrad v industriji pijač. Zmagovalci tekmovanja predstavljajo peščico najboljših v svoji kategoriji in so izbrani s strani strokovne komisije, sestavljene iz več kot 50 svetovno priznanih poznavalcev ustreznega področja. O kakovosti in priljubljenosti likerjev De Kuyper pričajo tudi številna pretekla osvojena priznanja (2 zlati medalji, 8 srebrnih medalj, 12 bronastih medalj).

Izvršni direktor znamke De Kuyper – Mark de Witte:

»V čast nam je, da smo na letošnjem tekmovanju ISC ponovno osvojili dve priznanji. Uspeh potrjuje našo strokovno podkovanost, poudarja dosežke podjetja ter potrjuje njegov rastoč položaj.«


Leto 2020 je pomembno za destilarno De Kuyper Royal, saj je po 325 letih sredi poslovne preobrazbe. V okviru slogana »željni po več« podjetje spoštuje pretekle izkušnje, praznuje sedanjost ter se veseli obetavne prihodnosti, v kateri si prizadeva za nadaljnje vodenje globalnega trga koktajl likerjev v skladu z vizijo »Own the Cocktail«. Namen vizije je ljudem predstaviti enostavno pripravo koktajlov z vrhunskimi De Kuyper likerji.

Destilarna De Kuyper neprestano razvija in izboljšuje recepture, tako da so njihovi likerji vedno navdih. Likerji De Kuyper so obvezen del receptur klasičnih koktajlov, najdemo pa jih tudi v sodobnih trendovskih pijačah.

Direktor tekmovanja ISC – Justin Smith je povedal:

»V čast mi je bilo slaviti dosežke številnih proizvajalcev po vsem svetu. Naša ekipa si je neutrudno prizadevala za premagovanje logističnih ovir in tekmovanju postavila visoke standarde. Rezultati poudarjajo, koliko dinamike, inovacij in strokovnosti je prisotnega v svetovni industriji pijač.«


Destilarna De Kuyper Royal je na tekmovanju ISC 2020 (International Spirits Challenge) prejela naziv »Liqueur Producer of the Year.


V Sloveniji so trenutno na voljo: DE KUYPER CRÈME DE CAFÉ, DE KUYPER CRÈME DE CASSIS, DE KUYPER WILD STRAWBERRY, DE KUYPER TRIPLE SEC, DE KUYPER APRICOT BRANDY, DE KUYPER MELON, DE KUYPER AMARETTO, DE KUYPER ELDERFLOWER, DE KUYPER PASSION FRUIT, DE KUYPER CURACAO BLUE, DE KUYPER CRÈME DE BANANES, DE KUYPER GRENADINE, DE KUYPER ORIGINAL PEACHTREE, DE KUYPER CHERRY LIQUEUR, DE KUYPER PINA COLADA.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več