De Kuyper Royal Distillers – že 325 let

27.1.2021

De Kuyper Royal Distillers – že 325 let

De Kuyper Royal Distillers je eno najstarejših družinskih podjetij na Nizozemskem. Odlikujejo ga podjetnost, prilagodljivost in dolgoročna vizija.

Svojo poslovno preobrazbo De Kuyper nadaljuje pod geslom »thirsty for more«. Težnje po vodenju svetovnega trga cocktail likerjev napovedujejo obetavno prihodnost družinskega podjetja, kar med drugim omogoča številne inovacije v skladu z vizijo »Own the Cocktail«.

Od leta 1695

De Kuyper je leta 1695 ustanovil Petrus de Kuyper, ki je ljubezen do tradicionalne obrtne destilacije prenesel v naslednjo generacijo. De Kuyper je tako postal največja svetovna znamka vrhunskih cocktail likerjev. Leta 2019 je znamka prejela prestižno nagrado »Liqueur Producer of the Year« s strani mednarodno vodilnega ISC.

Skozi leta je podjetje premagalo številne ovire na svoji poslovni poti in si prizadevalo ugoditi željam ter potrebam potrošnikov in točajev. Z osredotočenostjo na podjetništvo in dolgoročno vizijo je podjetje Schiedam postalo vodilni strokovnjak s področja »premium« destilantov, likerjev in žganih pijač.

Bogata preteklost

De Kuyper zgodovino zaznamujejo številne prelomice: odprtje destilarne (1752), začetek linije likerjev (1920), ustanovitev podjetja De Kuyper USA (1934) ter širjenje na tuje trge. Leta 1995 je De Kuyper prejel kraljevo priznanje, ki ga je podelila kraljica Beatrix. Tako se je naziv »Royal« ohranil vse do danes.

Thirsty for more

Leta 2020 je bila znamka De Kuyper na voljo v več kot 100 državah, prodala pa je več kot 40 milijonov steklenic. V skladu z vizijo "Own the Cocktail" De Kuyper v ospredje postavlja cocktail, primeren za vsako priložnost.

Mark de Witte, direktor podjetja De Kuyper, zaključuje:
»S ponosom vodim družinsko podjetje, kjer si s skupnimi močmi prizadevamo za obetavno prihodnost znamke De Kuyper. Slednjo navdihujeta strast in ambicija do destilacijske obrti. Prepričan sem, da se bo destilarna De Kuyper še naprej razvijala in rasla kot inovativen vrhunski proizvajalec in gradnik blagovne znamke.«

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več