De Kuyper že tretje leto zapored osvojil 3 glavne medalje na mednarodnem tekmovanju International Spirits Challenge 2021

9.8.2021

De Kuyper že tretje leto zapored osvojil 3 glavne medalje na mednarodnem tekmovanju International Spirits Challenge 2021

Nizozemsko podjetje je tako prejelo najpomembnejše priznanje za »proizvajalca likerjev leta« in dva zlata pokala v kategoriji likerjev za Acqua Bianca in Mandarine Napoleon.

Pokal je najvišje priznanje, ki ga lahko blagovna znamka prejme od ISC, in velja za eno najbolj spoštovanih in prestižnih nagrad v industriji pijač. Dobitniki pokala ISC predstavljajo najboljše znotraj posebnih kategorij in jih izbere strokovna skupina več kot 50 svetovno priznanih sodnikov specialistov.

De Kuyper Royal Distillers je bil razglašen za proizvajalca likerjev leta že tretje leto zapored po fantastičnem nizu rezultatov leta 2021. De Kuyperjeva Acqua Bianca in Mandarine Napoléon pa sta zaslužila najvišji priznanji v kategoriji likerjev, potem ko sta navdušila sodnike v strogem postopku slepe degustacije. De Kuyper je tekmovanje zapustil bogatejši še za enajst srebrnih in tri bronaste medalje.

Zadnje dodano

16.9.2021

Pedro Pascal nova zvezda globalne marketinške kampanje za Casillero del Diablo

Preberi več

7.9.2021

Pernod Ricard z novo Responsible Party digitalno kampanjo proti pretiranemu pitju alkohola z univerzalnim sporočilom: "Pijte več ... vode"

Preberi več

10.8.2021

Maison Martell je osvojil zlato priznanje v vinskem turizmu

Preberi več