Destilarna Kyoto in Pernod Ricard združila moči

20.4.2020

Destilarna Kyoto in Pernod Ricard združila moči

Partnerstvo s KI NO BI, hitro rastočo ultra-premium japonsko blagovno znamko gina, bogati obsežno zbirko ginov Pernod Ricard.

Pernod Ricard s ponosom naznanja podpis sporazuma o pomembni investiciji v blagovno znamko suhega gina KI NO BI. Naložba bo namenjena predvsem izgradnji nove, najsodobnejše destilarne, ki bo zadoščala naraščajočemu povpraševanju po ultra-premium ginu KI NO BI.

Omenjen gin je bil destiliran v prvi japonski destilarni, zgrajeni leta 2014 v Kyotu. Izdelan je s posebno pozornostjo do detajlov ter veliko mero skrbnosti in natančnosti. Visokokakovosten okus omogočajo izbrane sestavine, med drugim; ingver, zeleni čaj gyokuro, japonski poper sansho ter citrusa yuzu in limona. Premišljeno strukturiran suhi gin KI NO BI zagotavlja popolno harmonijo med izvornimi sestavinami ter kyotskim poreklom. Svojo prepoznavno noto upravičuje z uravnoteženostjo izrazitih arom ter nežnim okusom ingverja.
Kot v preteklih uspešnih partnerstvih (Monkey 47 ultra-premium gin, Smooth Ambler West Virginian viski, Del Maguey mezcal ali Rabbit Hole burbon) Pernod Ricard združuje moči s strastnimi podjetniki, kot so David Croll, Noriko Kakuda Croll in Marcin Miller. Slednji bodo s svojim novim partnerjem še naprej tesno sodelovali pri razvoju distribucijskih poti po vsem svetu.

KI NO BI se bo pridružil Pernod Ricard Gin Hub in s tem okrepil svoj prestižni sloves. Skupaj z Monkey 47 bo oblikoval širok repertoar priložnosti za izpopolnitev razvoja ultra-premium gina. S tem partnerstvom Pernod Ricard še naprej širi svoj portfelj manjših unikatnih blagovnih znamk z izbrano distribucijo in pomembnim potencialom rasti. Zahvaljujoč široki distribucijski mreži podjetja – ta strategija prinaša pozitivne učinke, saj prodaja tovrstnih blagovnih znamk silovito narašča.
Alexander Ricard, predsednik in izvršni direktor podjetja Pernod Ricard je ob tej priložnosti izjavil:

»Navdušeni smo, da lahko blagovno znamko KI NO BI pozdravimo v svojem portfelju. Njeno edinstveno poreklo in izbran okus omogočata popolno dopolnitev obsežne znamke Gin Hub. Navdušen sem, da bo Pernod Ricard del njenega stalnega razvoja.«Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več