Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

1.7.2021

Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

Julija bo destilarna Glenlivet po 18 mesecih obsežnih obnavitvenih del odprla vrata za originalno in intenzivno izkušnjo obiskovalcev.

Julija bo destilarna Glenlivet po 18 mesecih obsežnih obnovitvenih del ponovno odprla vrata za izboljšano, originalno in intenzivno izkušnjo obiskovalcev.

Po napetem pričakovanju je The Glenlivet prvič ponudil vpogled v svoj prenovljeni dom, kjer se še naprej oblikuje prihodnost enosladnega viskija. Obiskovalce, ki bodo obiskali destilarno The Glenlivet v Speysidu, po 18 mesecih obsežne prenove čaka popolnoma prenovljena izkušnja.

Na več kot 1000 kvadratnih metrih bo The Glenlivet ponudil popolna doživetja, ki slavijo življenje in zgodovino območja Speyside. Notranjost se ponaša z najvišjo stopnjo škotske obrtniške spretnosti, saj je podjetje s prenovo veliko investiralo v lokalno skupnost.

Pri preseganju okvirov tradicionalnega pitja viskija bo Glenlivet z mešanico inovativnih tehnologij, pokušinami viskija in ekskluzivnimi steklenicami oživil destilarno. Obiskovalci se bodo poučili o bogati in dramatični zgodovini blagovne znamke, pa tudi o umetnosti izpopolnjevanja edinstvenega, gladkega in uravnoteženega okusa enosladnega viskija. Prav tako bodo imeli priložnost odkriti stare, unikatne viskije iz arhivov, vključno z redkimi izdajami, kot sta Atlantic Single Cask (40 let) in novo izdana 38-letna zbirka Cellar s samo 30 destiliranimi steklenicami, ki so na voljo izključno obiskovalcem. Če to še ni dovolj za privabljanje obiskovalcev, se spomnite še serije The Glenlivet Cocktail Collection, ki je popolnoma prevzela internet. No, prihajajo v Speyside in obiskovalci bodo med prvimi, ki jo bodo lahko preizkusili.

V podjetju nadaljujejo zapuščino vizionarskega ustanovitelja Georgea Smitha in njegovo legendarno gostoljubnost, tako da vabijo goste z vsega sveta, ki bodo v domu The Glenlivet doživeli najtoplejšo dobrodošlico in uživali v neponovljivih izkušnjah.

Za več podrobnosti se odpravite na www.theglenlivet.com ali sledite @ The Glenlivet

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več