Havana Club & Aries Arise predstavljata Metulja

2.12.2019

Havana Club & Aries Arise predstavljata Metulja

Havana Club in Aries Arise sta naznanila sodelovanje in partnerstvo s fotografom Joshuo Gordonom pri izvedbi multimedijskega projekta z naslovom Metulj (»Butterfly«).

Havana Club se je združil z vrhunsko modno blagovno znamko Aries Arise, da bi ustvaril kulturni projekt v podporo Joshui Gordonu pri izdelavi umetniškega dela na kubanski ulični sceni, ki ga bo v novembru 2019 spremljala tudi nova modna kolekcija.

»BUTTERFLY« je fotografski projekt, ki ga je Joshua posnel v enem mesecu med križarjenjem po kubanski »drag« in »trans« sceni. Vse slike so rezultat Gordonovega poglabljanja v subkulturo njegovih subjektov. Rezultat je surova a poetična serija portretnih slik in 22 minut dolg film.

Ob reportažnih fotografijah je prikazana tudi serija slik, ki jih je Gordon posnel v londonskem studiu v sodelovanju s kreativno direktorico Aries Arise Sofio Prantera in slavno stilistko Jane How. Na slikah, ki jo je navdihnila ikonična vsebina publikacij iz 70. let 20. stoletja, kot je Playboy, je Havanin simbol Giraldilla poustvarjen s slikanjem po telesu in križnimi pasovi in trakovi.

Dogodki, ki se novembra odvijajo v Milanu, Londonu, Berlinu in Tokiju, bodo prikazali nastalo delo in promovirali izdano knjigo s trdimi platnicami. Hkrati bo na njih predstavljena novonastala Aries x Havana Club kolekcija, na kateri bodo upodabljene posamezne fotografije, ilustracije, grafike in predelani logotipi. Aries x Havana club sta prav tako sodelovala pri oblikovanju nove omejene izdaje steklenice Havana 7 in Havana 3 ter spremljajočih kozarcev.

Vsi produkti in knjiga bodo na voljo na Aries Arise spletni strani in v posameznih veleblagovnicah po svetu. Za več informacij o sodelovanju obiščite medijskega partnerja na projektu Dazed and confused.

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več