Havana Club & Aries Arise predstavljata Metulja

2.12.2019

Havana Club & Aries Arise predstavljata Metulja

Havana Club in Aries Arise sta naznanila sodelovanje in partnerstvo s fotografom Joshuo Gordonom pri izvedbi multimedijskega projekta z naslovom Metulj (»Butterfly«).

Havana Club se je združil z vrhunsko modno blagovno znamko Aries Arise, da bi ustvaril kulturni projekt v podporo Joshui Gordonu pri izdelavi umetniškega dela na kubanski ulični sceni, ki ga bo v novembru 2019 spremljala tudi nova modna kolekcija.

»BUTTERFLY« je fotografski projekt, ki ga je Joshua posnel v enem mesecu med križarjenjem po kubanski »drag« in »trans« sceni. Vse slike so rezultat Gordonovega poglabljanja v subkulturo njegovih subjektov. Rezultat je surova a poetična serija portretnih slik in 22 minut dolg film.

Ob reportažnih fotografijah je prikazana tudi serija slik, ki jih je Gordon posnel v londonskem studiu v sodelovanju s kreativno direktorico Aries Arise Sofio Prantera in slavno stilistko Jane How. Na slikah, ki jo je navdihnila ikonična vsebina publikacij iz 70. let 20. stoletja, kot je Playboy, je Havanin simbol Giraldilla poustvarjen s slikanjem po telesu in križnimi pasovi in trakovi.

Dogodki, ki se novembra odvijajo v Milanu, Londonu, Berlinu in Tokiju, bodo prikazali nastalo delo in promovirali izdano knjigo s trdimi platnicami. Hkrati bo na njih predstavljena novonastala Aries x Havana Club kolekcija, na kateri bodo upodabljene posamezne fotografije, ilustracije, grafike in predelani logotipi. Aries x Havana club sta prav tako sodelovala pri oblikovanju nove omejene izdaje steklenice Havana 7 in Havana 3 ter spremljajočih kozarcev.

Vsi produkti in knjiga bodo na voljo na Aries Arise spletni strani in v posameznih veleblagovnicah po svetu. Za več informacij o sodelovanju obiščite medijskega partnerja na projektu Dazed and confused.

Zadnje dodano

2.7.2021

Slastna italijanska osvežitev

Preberi več

1.7.2021

Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

Preberi več

22.6.2021

ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

Preberi več