4.10.2016

HAVANA CLUB UNIÓN

Dve slavni kubanski znamki, združeni v izjemnem rumu. Sodelovanje Maestra Ronera Asbela Moralesa in priznanega Master Habano sommelierja, Fernanda Fernandeza Miliana, je dalo unikaten in edinstven rezultat, ki se odlično ujema s Cohiba cigarami.


Sodelovanje Maestra Ronera Asbela Moralesa in priznanega Master Habano sommelierja, Fernanda Fernandeza Miliana je dalo unikaten in edinstven rezultat, ki se odlično ujema s Cohiba cigarami.

DVE SLAVNI KUBANSKI ZNAMKI, ZDRUŽENI V IZJEMNEM RUMU.

"Havana Club Unión in Cohiba Cigars predstavljata dva izraza iste dežele in avtentične tradicije, ki se odlično dopolnjujeta. V čast mi je bilo sodelovati s Cigar Sommelier-jem Fernandom Fernandezom pri izdelavi tega prestižnega ruma, ki odseva note sladke vanilije, čokolade in suhega sadja.” Asbel Morales, Maestro Ronero

Havana Club Unión je prvi kubanski rum, ustvarjen prav za uživanje ob odličnem in polnem okusu kubanske cigare. Gre za priznanje naravnemu ujemanju dveh največjih kubanskih znamk, produktov izjemnega podnebja in rodovitne zemlje. Havana Club Unión je zares neponovljiv rum, kompleksnega, sladkega in intenzivnega okusa, ki ga lahko uživamo samega ali z ledom.

Okus

Havana Club Unión je del navdiha našel v kubanskem običaju 'Sobremesa' – kar pomeni 'čez mizo' – kjer si po večerji ob mizi podajajo kakovosten rum, ki ga spremljajo dobre cigare in zanimivi pogovori v prijateljskem krogu. Opazili boste, da je barva Havana Club Unióna izjemno globoka z jantarjevim nadihom, kar priča o dolgem, naravnem staranju ruma. Nos je intenziven, z bogatimi aromami hrasta in dima z notami kokosa, citrusov, suhega sadja in kave.
V ustih se pokaže bogata paleta mehkih lesnih okusov s poudarki vanilije, čokolade in suhega sadja, z dolgim, bogatim in aromatičnim zaključkom.

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več