Havana Club x Places+Faces

16.7.2019

Havana Club x Places+Faces

Havana Club in Places+Faces razkrivata novo partnerstvo v ulični modi in novo omejeno modno kolekcijo.

Pri Havana Club in Places+Faces enako uživajo v spoznavanju novih ljudi, potovanju in uličnih zabavah, zato bo skupno sodelovanje še poudarilo ta priljubljen življenjski stil med vsemi ljubitelji mode in ruma. Skupni cilj sodelovanja pa je, da postane avtentično nočno življenje Havane še bolj znano po svetu.

Začetki in zgodba

Places+Faces se je najprej začel kot blog, ki je predstavil nekaj najbolj vplivnih obrazov subkulture, preden je prerasel v ulično blagovno znamko. Sedaj svetovno znana po svojih zabavah in vsebinah, ustanovitelja - Ciesay in Soulz – pa nenehno potujeta po svetu in iščeta nova mesta (Places) in obraze (Faces) za fotografiranje. Zato je Havana Club, ki se svetu predstavlja kot El Ron de Cuba in otrok Havane, dvojici z veseljem omogočil dostop do nekaterih najboljših lokacij v mestu.Mesta

Člani ekipe Havana Club in Places+Faces so se v Havani na Kubi srečali s tremi obrazi tega sodelovanja, to so Tommy Genesis, Kelvyn Colt in Dough-Boy. To je privedlo do videoposnetka z najboljšimi lokacijami in modnimi fotografijami s kultno steklenico Havana Club 7 in omejeno kolekcijo majic, kap in »hoodie«-jev. Vizualna plat je nastala pod umetniško režijo Ciesaya in Soulza, ki sledita svojemu izvirnemu konceptu, vendar tokrat v sodelovanju mednarodnih osebnosti in kubanskih modelov, ki živijo v Havani. To prikazuje nek nov pogled na Havano, njene ljudi in lokalno življenje.

Obrazi

Kot smo že omenili, so vse vsebine posnete na Kubi s tremi mednarodnimi obrazi:

Posamezni kosi nove kolekcije so na voljo tukaj:

Zadnje dodano

7.8.2020

CHIVAS REGAL – sinonim za najboljši viski

Preberi več

27.7.2020

Pernod Ricard in Ojo de Tigre sklenila partnerstvo

Preberi več

24.7.2020

Plymouth gin – stalnica koktajl receptov

Preberi več