HAVANA CLUB X TOMORROWLAND: TML XV

9.9.2019

HAVANA CLUB X TOMORROWLAND: TML XV

Havana Club, edini 100% avtentični kubanski rum, je
predstavil ekskluzivni rum omejene izdaje, da bi proslavil 15-letnico festivala
Tomorrowland - Havana Club TML XV.

Rum je delo priznanega mojstra kubanskega ruma Asbela Moralesa v sodelovanju s kreativnimi člani festivala Tomorrowland - enega največjih in najbolj impresivnih glasbenih festivalov na svetu. Ta novi super-premium rum je poklon edinstvenemu, slavnostnemu vzdušju festivala in živahni energiji z ulic Havane.

Havana Club TML XV je bil izdelan iz posebne mešanice najboljših rumovih osnov na na Kubi, od katerih se je vsaka starala od 12 let do 40 let v sodih, starih 60 let. Rezultat je redka, omejena izdaja s samo 2.000 steklenicami, ki so bile julija razkrite na festivalu Tomorrowland.

Kompleksni temni rum lahko uživate čistega ali z ledom, da poudarite bogastvo njegovih okusov, vključno z aromami sladkega tobaka, vanilje, maslene karamele, karameliziranega tropskega sadja, cimeta in drugih začimb.

Kje najti Havana Club TML XV:

Havana Club TML XV je na voljo v 15 najsodobnejših in najboljših koktajl barih po evropskih mestih, vključno z Artesian (London), Kwänt London (London), Bisou (Pariz), Little Link (Köln) in Paradiso (Barcelona).

Kako uživati ​​v Havana Club TML XV:
Čistega z ledom ali v katerem od klasičnih kubanskih koktajlov. Poskusite lahko tudi s TML koktajlom, ki ga je ustvaril Ninon Fauvarque - dobitnik Grand Prix Havana Club Cocktail 2018. Koktajl je na voljo izključno v lokalu Havana Club Bar Mañana v mestu Tomorrowland. Nova kombinacija bo osvežila ljubitelje festivalov z mešanico Havana Club TML XV, mareličnega žganja, mehkega začinjenega sirupa, limetinega soka in ledenega zelenega čaja.

Havana Club TML XV

Zadnje dodano

7.8.2020

CHIVAS REGAL – sinonim za najboljši viski

Preberi več

27.7.2020

Pernod Ricard in Ojo de Tigre sklenila partnerstvo

Preberi več

24.7.2020

Plymouth gin – stalnica koktajl receptov

Preberi več