HAVANA CLUB X TOMORROWLAND: TML XV

9.9.2019

HAVANA CLUB X TOMORROWLAND: TML XV

Havana Club, edini 100% avtentični kubanski rum, je
predstavil ekskluzivni rum omejene izdaje, da bi proslavil 15-letnico festivala
Tomorrowland - Havana Club TML XV.

Rum je delo priznanega mojstra kubanskega ruma Asbela Moralesa v sodelovanju s kreativnimi člani festivala Tomorrowland - enega največjih in najbolj impresivnih glasbenih festivalov na svetu. Ta novi super-premium rum je poklon edinstvenemu, slavnostnemu vzdušju festivala in živahni energiji z ulic Havane.

Havana Club TML XV je bil izdelan iz posebne mešanice najboljših rumovih osnov na na Kubi, od katerih se je vsaka starala od 12 let do 40 let v sodih, starih 60 let. Rezultat je redka, omejena izdaja s samo 2.000 steklenicami, ki so bile julija razkrite na festivalu Tomorrowland.

Kompleksni temni rum lahko uživate čistega ali z ledom, da poudarite bogastvo njegovih okusov, vključno z aromami sladkega tobaka, vanilje, maslene karamele, karameliziranega tropskega sadja, cimeta in drugih začimb.

Kje najti Havana Club TML XV:

Havana Club TML XV je na voljo v 15 najsodobnejših in najboljših koktajl barih po evropskih mestih, vključno z Artesian (London), Kwänt London (London), Bisou (Pariz), Little Link (Köln) in Paradiso (Barcelona).

Kako uživati ​​v Havana Club TML XV:
Čistega z ledom ali v katerem od klasičnih kubanskih koktajlov. Poskusite lahko tudi s TML koktajlom, ki ga je ustvaril Ninon Fauvarque - dobitnik Grand Prix Havana Club Cocktail 2018. Koktajl je na voljo izključno v lokalu Havana Club Bar Mañana v mestu Tomorrowland. Nova kombinacija bo osvežila ljubitelje festivalov z mešanico Havana Club TML XV, mareličnega žganja, mehkega začinjenega sirupa, limetinega soka in ledenega zelenega čaja.

Havana Club TML XV

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več