ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

22.6.2021

ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

Večkrat nagrajena italijanska znamka aperitiva je ob svoji 5. obletnici objavila še peti letni »GLOCAL« kreativni natečaj v partnerstvu z umetniško platformo Moniker Culture.

Projekt se prične 5. 7. 2021. V skladu s premiso »misleč GLObalno z loKALnimi sestavinami« si želijo, da bi navdihnili digitalni turizem z virtualnim umetniškim festivalom, ki slavi mesta po svetu in njihove lokalne skupnosti.

Umetnike pozivajo, da premislijo in na novo poustvarijo svoja mesta skozi lečo ITALICUS-a, modernega živahnega aperitiva, katerega obliko in barve navdihujejo turkizne vode ob obali Amalfi.

Galerija

Sodelovanje je možno od 5. 7. do 3. 8. 2021, navdih pa lahko črpate iz enega od 14 izbranih mest - Rim, Milano, Los Angeles, Miami, New York, London, Barcelona, Pariz, Sydney, Berlin, Atene, Tokyo, Hong Kong in Moskva.

Umetniki tako lahko izberejo ali svoje domače mesto ali eno od mest, ki so jih obiskali in jih navdihujejo. Uporabi se lahko različne medije od fotografije, digitalnih ilustracij, risbe, slikanja, kolaža do animacije idr.

Za inspiracijo naj služita ITALICUS znamka in izbrano mesto. Na natečaju bodo izbrali 14 zmagovalcev – po enega za vsako izbrano mesto. Vsi bodo prejeli po 1.000 €. Najboljši trije umetniki pa bodo lahko tudi digitalno prikazali svoja dela, imeli možnost predstavitve na Facebook kanalih znamke ITALICUS in Moniker Art Fair ter prejeli posebno ITALICUS nagrado.

V okviru natečaja bo od julija do avgusta potekal tudi digitalni umetniški festival na spletni strani in družbenih kanalih znamke ITALICUS. Program bo vključeval serijo digitalnih dogodkov in dogodkov v živo, ki bodo združevali umetnike po svetu in omogočali širitev idej in navdiha.

Za več informacij preverite: www.rosolioitalicus.com/creative-talent

Instagram: @italicusrdb / Twitter: @italicusrdb

Facebook: @italicusrdb

#Italicus #RosolioDiBergamotto #ArtOfItalicus #AOI2021

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več