7.1.2016

JAMESON PREDSTAVLJA NOVO KAMPANJO: "SINE METU"

Jamesonov moto se glasi "Sine Metu" ali "Brez strahu", kar odraža duh
blagovne znamke od samega začetka v letu 1780.


Moto se pojavlja na vsaki steklenici in navdihuje zaposlene, da nenehno sodelujejo, uvajajo inovacije in na ta način ustvarjajo resnično avtentično izkušnjo za svoje kupce.

"SINE METU: BOJ SE NEKOLIKO MANJ IN ŽIVI NEKOLIKO VEČ."

Da bi to postal globalni način mišljenja, je Jameson zasnoval kampanjo, ki nas spodbuja, naj se "manj bojimo in intenzivneje živimo". Vsak posnetek, pano ali digitalni oglas tako prikazuje ljudi, ki se osvobajajo svojih družbenih strahov, s poudarkom na motivu, kako lepe stvari se lahko zgodijo, ko k sebi spustimo življenje in ljudi.Glavni posnetek (60’’) prikaže moto "Sine Metu" z zgodbo o ustanovitelju znamke, Johnu Jamesonu. John je namreč zapustil dom, da bi zgradil skupnost zagnanih delavcev in se v prizadevanju za odlični viski odprl ljudem, novim krajem in enkratnim izkušnjam."Sine Metu" kampanja se je že pričela odvijati v Kanadi, Italiji, Estoniji, Bolgariji ter na Danskem in Slovaškem, v letu 2016 pa bo stopila še na nove trge. V Kanadi so še pred uradno kampanjo začeli s kreativnim sodelovanjem z umetnikoma v Torontu, ki naj bi po svoje izrazila in interpretirala bistvo »Sine Metu«. Umetnik z besedami je s tem navdihom ustvaril in izvedel originalni preformans, ulični umetnik pa zanimive freske. To sodelovanje je bilo posneto in predvajano kanadskim sledilcem na družabnih omrežjih.

Zadnje dodano

16.9.2021

Pedro Pascal nova zvezda globalne marketinške kampanje za Casillero del Diablo

Preberi več

7.9.2021

Pernod Ricard z novo Responsible Party digitalno kampanjo proti pretiranemu pitju alkohola z univerzalnim sporočilom: "Pijte več ... vode"

Preberi več

10.8.2021

Maison Martell je osvojil zlato priznanje v vinskem turizmu

Preberi več