14.9.2016

KMALU NA POLICAH: NOVA ČLANA JAMESON DRUŽINE

V prvih dneh oktobra bosta na naših policah na voljo kar dva nova člana razširjene Jameson družine, ki ju že nestrpno pričakujemo. Prihajata Jameson Black Barrel in Jameson Crested.


Jesen prinaša bogate darove, med drugim k nam prihajata tudi nova člana Jameson družine. Tako bosta že v prvih dneh oktobra tudi pri nas na voljo dolgo pričakovana Jameson Black Barrel in Jameson Crested.

JESEN POLEG OSTALIH BOGATIH DAROV PRINAŠA TUDI TEŽKO PRIČAKOVANA ČLANA JAMESON DRUŽINE - JAMESON BLACK BARREL IN JAMESON CRESTED.

JAMESON BLACK BARREL

Black Barrel je trojno destilirana mešanica bogatega "pot still" in žitnega viskija, ki zori v kombinaciji šeri in bourbon sodov. Za razliko od ostalih Jameson viskijev pa so v tem primeru bourbon sodi podvrženi še dodatni toplotni obdelavi. Tako Black Barrel zagotavlja prepoznavno gladkost Jameson Originala s poudarjenimi notami začimb, oreščkov, vanilije in češnje.
JAMESON CRESTED

Jameson Crested je poklon prvim steklenicam izpod okrilja destilarne The Bow Street Distillery in Jamesonova najstarejša blagovna znamka ustekleničenega viskija z začetki v letu 1963. Jameson Crested je mešanica bogatega "single pot” viskija v kombinaciji z žitnim viskijem, ki se stara v kombinaciji šeri in bourbon sodov. Velik delež šeri sodov v mešanici zagotavlja živahne šeri note z začimbami in nadihom melone in ingverja. Viski polnega okusa z delikatnimi podtoni šerija, lesa, uravnoteženga s sadjem, začimbami in čokoladnimi notami.

Zadnje dodano

20.4.2021

JACOB'S CREEK SPARKLING ROSÉ

Preberi več

13.4.2021

PASSPORT SCOTCH – iz osrčja Škotske

Preberi več

9.4.2021

Aberlour A’bunadh - najboljši viski

Preberi več