Kreativna platforma - True Music Fusions

10.3.2020

Kreativna platforma - True Music Fusions

True Music je namenjen umetnikom, ki ustvarjajo po svoje. Pa naj gre za uveljavljene glasbenike ali še neuveljavljene bodoče zvezde. Skratka, namenjen je vsem, ki ustvarjajo glasbo, v katero verjamejo.

Namen kreativne platforme True Music Fusions je opozoriti na mlade bodoče umetnike, katerih cilj nista blišč in slava, temveč ustvarjanje glasbe, v katero verjamejo. Platforma je namenjena glasbenim kreativcem celega sveta. Ponuja jim možnost, da se izpostavijo, uveljavijo svoj glasbeni umetniški profil ter uresničijo svoje sanje.

Primer mlade umetnice je Eva Papamargarita, avtorica 3D umetnosti, prepoznavna kot avtorica vizualnih umetniških del, ki dajejo vtis globine in resničnosti. Eva, bodoča glasbenica, slovi po nežnem glasu.

Eva Papamargarit
EVA PAPAMARGARITI

Ena izmed umetnic na platformi je tudi glasbenica Gabriela Casero ali Mow (umetniško ime), ki je zaslovela na španski glasbeni sceni v Madridu. Njena umetnost združuje elemente popa, elektronske glasbe, tovrsten "glasbeni miks” pa spremlja njen žametno mehak glas.

MOW

Več o omenjenih umetnicah si lahko preberete na spletni povezavi.

Spodaj si lahko ogledate, kaj se zgodi, ko tovrstni umetniški deli združimo v avdio-vizualno izkušnjo.


Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več