8.2.2017

LEGENDARNI MONKEY 47 KRALJUJE NA VRHU LESTVICE TOP TRENDING BRANDS

Drinks International Magazine 2017 predstavlja gin leta. Nadvse odlična novica za naše ljubitelje opice (Monkey 47), ki se je vzpela med sam vrh najboljših znamk in sodi na šesto mesto najbolje prodajanih blagovnih znamk gina na svetu.


»Monkey 47 – samo gin? Zagotovo ne!«


Opica oziroma »Monkey 47«, ljubljenček različnih barmanov iz celega sveta, je postala ena izmed najbolj priljubljenih znamk, ki spodbuja rast industrije žganih pijač.

Pernod Ricard je lani prek svoje nemške podružnice Pernod Ricard Deutschland navdušeno objavil novico o podpisu pogodbe za pridobitev večinskega deleža blagovne znamke Monkey 47 iz območja Schwarzwalda v Nemčiji.

Po enem letu sodelovanja ima David Haworth, direktor Pernod Ricard Deutschland, zelo optimistične poglede na blagovno znamko: »V enem letu smo prodrli v skoraj vse države. Rast Monkey 47 je dosegla bistveno boljše rezultate, kot smo jih pričakovali. Veliko trgov, kot so Nemčija, Velika Britanija, Španija, ZDA, Irska in Grčija, smo popolnoma osvojili, pa čeprav smo blagovno znamko lansirali šele z začetkom leta 2017/18.«

"Najlepša hvala za topel sprejem" dodaja Alexander Stein, ustanovitelj Monkey 47 in direktor destilarne »Black Forest GmbH«.

Eno leto po zaključku: »Ne obžalujem ničesar! Opica se počuti zelo dobro, za njo je odlično poskrbljeno in kmalu bomo prvič gostili vodilne zastopnike blagovnih znamk, da še naprej zagotovimo podporo močnemu napredku v prihajajočem letu.«

Več na strani: www.monkey47.com

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več