Maison Martell je osvojil zlato priznanje v vinskem turizmu

10.8.2021

Maison Martell je osvojil zlato priznanje v vinskem turizmu

Vodilna francoska revija o vinu Terre de Vins je Maison Martell nagradila z zlato nagrado za umetnost, kulturo in savoir-faire na podelitvi nagrad za vinski turizem 2021.

Prestižni Trophées de l’Œnotourisme priznava Martellu odličnost v sektorju francoskega vinskega turizma, več milijard evrov vredne industrije, ki vsako leto privabi na milijone obiskovalcev.

Maison Martell je bil prepoznan po svojem Fondation d'Entreprise Martell in po centru za obiskovalce v jugozahodni Franciji.

Kot je pojasnil Hugo Gallimard, vodja blagovnih znamk Maison Martell: "Hiša namerava ustvariti destinacijo, ki bo pritegnila in navdušila kar največ turistov v regiji Charente."

Obiskovalci Maison Martell-a uživajo v edinstveni multidisciplinarni izkušnji, ki obsega zgodovino, savoir-faire, umetnost in kulturo ter prikazuje podjetje, regijo in skupnost.

Osrednji del izkušnje je Fondation d'Entreprise Martell, kjer umetniki in obrtniki ustvarjajo edinstvena umetniška dela. V tem kulturnem središču vse od leta 2016 gostijo umetniške in obrtniške programe z lesarji in pihalci stekla, keramiki in digitalnimi oblikovalci, vzporedno s celoletnim koledarjem prireditev in predstav v živo.

Te obsegajo celoten kulturni spekter glasbe, koncertov, filmov in plesa, pa tudi konference in kulinarične dogodke, pogosto v koprodukciji z regionalnimi partnerji.

V centru za obiskovalce lahko ti potujejo skozi 300-letno zgodovino hiše, savoir-faire in dediščino zahvaljujoč vrsti izkušenj, ki se končajo z degustacijo izjemnih Martellovih konjakov v butiku Martell.

Udeleženci izkušenj Martell Heritage so celo povabljeni, da ustvarijo svojo lastno mešanico v Ateljeju Cellar Master's s prilagojeno steklenico za vzorčenje, ki jo lahko odnesejo domov.

Medtem ko je bilo leto 2020 izziv za izvajalce vinskega turizma brez primere, nagrada Maison Martell dokazuje, da je pripravljen bolj kot kdaj koli prej na turistično sezono 2021.

Zadnje dodano

24.11.2021

Chivas koktajl izbor za najdaljšo noč v letu

Preberi več

23.11.2021

Beefeater Gin praznični koktajli

Preberi več

10.11.2021

KiNoBi je prejel nagrado za najboljšega mednarodnega proizvajalca gina leta 2021

Preberi več