MALFY – odlična izbira za poletne dni

17.5.2021

MALFY – odlična izbira za poletne dni

S poletnimi meseci prihaja tudi čas za Malfy Gin trenutke. Pustite se razvajati in obiščite svet Malfy Gin-a.

»LA DOLCE VITA« ali sladko življenje

Klasičen suhi gin Malfy črpa svoj navdih iz obalnega sveta Amalfi, znanega po najbolj sočnih limonah. Obala Amalfi predstavlja duh Italije, kjer življenje teče po svoje. Potopite se v svet Malfy gina in okusite »sladko življenje«.

ZGODOVINA

Začetki proizvodnje gina segajo v leto 1050 (11. stoletje), ko so v italijanskem mestu Amalfi menihi ustvarili prvi gin. Malfy Gin še danes prakticira tradicionalne metode destilacije, ki vključno z lokalnimi zelišči, limonami in izvirsko vodo izpod gore Monviso omogoča nastanek osvežujočega gina.

NAREJENO V ITALIJI

Malfy Gin destilarna se nahaja na lokaciji za proizvodnjo odličnih vin in žganja, Moncalieri, na obrobju Torina.

LJUBEZEN DO CITRUSOV

V italijanski domišljiji imajo citrusi posebno mesto in dolgotrajen odmev v omenjeni kulturi.

Pikantni in sveži okusi gina Malfy izhajajo iz vonja in okusa sočnih limon, pomaranč in grenivk. Poleg omenjenih citrusov gin bogatijo še brinovi cvetovi, limone lupine, koriander, kitajski cimet in korenina angelike. Za svojevrsten okus gina poskrbi osnovna sestavina – brin. Vakuumirana steklenica skrbno ohranja aromo in okuse.

POTOPITE SE V SVET RAZNOLIKIH OKUSOV

Portfelj podjetja Pernod Ricard bogatijo štirje okusi gina Malfy:

MALFY ORIGINALE

Klasičen suhi gin z italijanskim preobratom, izdelan iz zelišč (brin, limona, koriander, kitajski cimet, korenina angelike, gozdni koren). Za kristalno čistost barve in okus gina Malfy pa poskrbi mineralna voda iz bližnjega izvira.

MALFY CON LIMONE

Gin združuje najbolj kakovostne limone z originalnim gin receptom. Mešanica s priokusom limone, naravnih zelišč, brina janeža, koriandra in drugih citrusov poskrbi za uravnotežen okus pijače. Pijača se odlično obnese v kombinaciji s premium tonikom.

MALFY GIN ROSA

Nagajiva kombinacija okusov grenivke in brina se ponaša z aromami citrusov ter rabarbare. Gin je odlična sestavina za pripravo cocktailov.

MALFY GIN CON ARANCIA

Gin z dodatki lupin sicilijanskih rdečih pomaranč in različnih zelišč poskrbi za osvežujoč okus. Prav tako se gin odlično obnese kot osnovna sestavina cocktailov.

Vsi okusi so na voljo tudi v Sloveniji.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več