Malibu - nova podoba in nagradna igra

3.9.2019

Malibu - nova podoba in nagradna igra

Malibu je v poletje stopil z
novo osvežujočo preobrazbo in prenovljeno podobo svoje ikonične steklenice in
pločevink.

Z nadgradnjo svoje zelo priljubljene podobe in logotipa si Malibu prizadeva ohraniti močno pozicijo blagovne znamke in še povečati priljubljenost med t.i. milenijci.

Nova steklenica Malibuja predstavlja posodobljen logotip z izrazitim karakterjem. Logo Malibu ima tako nov večji in drznejši videz z dvignjenimi palmami, poudarjenimi barvami sončnega zahoda in spremenjenim obzorjem.Na hrbtni strani steklenice so potrošniku sedaj predstavljeni tudi najboljši predlogi za serviranje pijače.

Tudi Malibu koktajli v pločevinkah, ki so najuspešnejša linija »ready to drink« pijač skupine Pernod Ricard, so dobili novo podobo. Z željo po še večji prodaji tega izdelka se nove pločevinke ponašajo s čudovitim dizajnom palminih listov, ki odražajo bistvo poletne osebnosti znamke. Prenovljena RTD pločevinka bo poleg nove podobe vključila še sodobne tehnike tiska, ki združujejo sijajni in mat zaključek.

Ob začetku jeseni pa lahko v odličnih poletnih okusih z malce sreče uživate tudi brezplačno, saj smo za vas pripravili novo nagradno igro #MalibuCola.

Več na Facebook strani https://www.facebook.com/malibucocktails

Zadnje dodano

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več

21.9.2021

Vroči Beefeater koktajli za hladne jesenske in zimske dni

Preberi več