Malibu - nova podoba in nagradna igra

3.9.2019

Malibu - nova podoba in nagradna igra

Malibu je v poletje stopil z
novo osvežujočo preobrazbo in prenovljeno podobo svoje ikonične steklenice in
pločevink.

Z nadgradnjo svoje zelo priljubljene podobe in logotipa si Malibu prizadeva ohraniti močno pozicijo blagovne znamke in še povečati priljubljenost med t.i. milenijci.

Nova steklenica Malibuja predstavlja posodobljen logotip z izrazitim karakterjem. Logo Malibu ima tako nov večji in drznejši videz z dvignjenimi palmami, poudarjenimi barvami sončnega zahoda in spremenjenim obzorjem.Na hrbtni strani steklenice so potrošniku sedaj predstavljeni tudi najboljši predlogi za serviranje pijače.

Tudi Malibu koktajli v pločevinkah, ki so najuspešnejša linija »ready to drink« pijač skupine Pernod Ricard, so dobili novo podobo. Z željo po še večji prodaji tega izdelka se nove pločevinke ponašajo s čudovitim dizajnom palminih listov, ki odražajo bistvo poletne osebnosti znamke. Prenovljena RTD pločevinka bo poleg nove podobe vključila še sodobne tehnike tiska, ki združujejo sijajni in mat zaključek.

Ob začetku jeseni pa lahko v odličnih poletnih okusih z malce sreče uživate tudi brezplačno, saj smo za vas pripravili novo nagradno igro #MalibuCola.

Več na Facebook strani https://www.facebook.com/malibucocktails

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več