9.10.2017

Martell razkriva: Nova navdihujoča serija dogodkov “H.O.M.E Martell” v sodelovanju z Jhene Aiko.

28. septembra se je v razkošni Martellovi rezidenci v Hollywoodskih hribih odvila predstavitev prvega izmed serije dogodkov "H.O.M.E”, s katerim vajeti Martellove organizacije dogodkov prevzema pevka Jhene Aiko.

Hiša Martell je svojo novo serijo dogodkov H.O.M.E predstavila na ekskluzivnem dogodku, ki ga je tokrat prvič gostila Grammyeva nominiranka, pevka Jhene Aiko.

S to edinstveno pobudo želi Martell širši množici predstaviti novo perspektivo gostitve gostov oziroma orgnaizacije dogodkov, hkrati pa s serijo dogodkov navdušiti ljudi po vsem svetu, ki naj bi jih Martellove stranke vzele kat za svoje.

Aiko je svojo vizijo predstavila tako, da z vsako sobo elegantnega dvorca predstavila drugačno izkušnjo doživetja. Gostje so bili postreženi s strani fenomenalnega kulinaričnega kolektiva Ghetto Gastro, nikakor pa ni manjkal niti koktajl, ki ga je ustvarila Jhene Aiko s pomočjo Martell Blue Swift-a in glasbenega programa.

"Domače zabave so nekaj, kar mi vzbuja strast" je dejala Aiko. "Naravnost navdušena sem, da sem lahko z Martellom izvedla prvi projekt, s katerim prinašamo novo vizijo in nov način gostitve gostov, na način, s katerim uresničujem svojo vizijo in vizijo Martellovega pogleda na svet.”

Večer je bil hkrati posvečen tudi praznovanju Martellovega "Blue Swift-a. Martellov kletni mojster Christopher Valtaud, je med drugimi predstavil najnovejšo Martellovo inovacijo v celotni zgodovini njegovih kletnih izkušnj. Edinstveni "Eau de Vie de Vin”, izdelan iz čistega Martellovega konjaka "VSOP”, je nato končal v Bourbon sodih iz Kentuckyja, z noto nenavadnih vonjav kandiranega sadja in slive, ki jih dopolnjuje subtilna sladkost vanilije – kombinacija ki ponujaja razburljivo in novo izkušnjo, ki jo lahko uživate tudi doma.
Več o Martell-u:

Hišo konjaka Martell je leta 1715 ustanovil Jean Martell in je danes ena od najstarejših hiš za pridelavo konjaka na svetu. Konjaki Martell so posledica potrpežljivosti, strasti in popolnosti. Njihova zgodovina sega v leto 1715, v regijo Charente v središču jugozahodne Francije.

Znamka Martell je hitro pridobila ugled v domovini in zunaj njenih meja. Uspehu botruje predvsem izstopanje od drugih konjakov zaradi načina dvojne destilacije z uporabo tradicionalnih metod. Ta postopek naredi konjak svetel in gladek. Kakovost grozdja je zelo pomembna tudi za okus pijače – grozdje prihaja iz štirih najboljših mikroregij francoske regije Cognac. Konjak pridobi svojo odličnost pri zorenju v sodih iz hrasta iz gozda Tronçais – lastnosti tega lesa naredijo konjak zelo blag, lahek in aromatičen.”. Martellov kletni mojster Christopher Valtaud, je predstavil najnovejšo Martellovo inovacijo v celotni zgodovini njegovih kletnih izkušnj. Edinstveni "Eau de Vie de Vin”, izdelan iz 100% Martellovega konjaka "VSOP”, je nato končal v Bourbon sodih iz Kentuckyja, z noto nenavadnih vonjav kandiranega sadja in slive, ki jih dopolnjuje subtilna sladkost vanilije – kombinacija ki ponujaja razburljivo in novo izkušnjo, ki jo lahko uživate tudi doma.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več