26.1.2017

MARTELLOV OKUS NOVEGA CORDON BLEU INTENSE HEAT PO CELOTNI AZIJI

Hiša Martell v času kitajskega novega leta na trg prodira s posebno in omejeno izdajo konjaka Martell Cordon Bleu - Intense Heat Cask Finish.

Hiša Martell v času kitajskega novega leta na trg prodira s posebno omejeno izdajo konjaka Martell Cordon Bleu - Intense Heat Cask Finish.

Martellov Cordon Bleu je takorekoč ikona v njegovi izbrani zbirki artiklov.Nov Martellov produkt in njegov edinstven okus, ki je od prvega januarja 2017 na voljo v glavnih potovalnih-maloprodajnih trgovinah (Outlet), na mednarodnih letališčih v Hong Kongu, mejah Hong Konga, Singapurja, Tajvana, Šanghaja, Pekinga, Tajske in Malezije, temelji na mešanici, ki zori šest mesecev v sodih, izpostavljenih hudi vročini. Metoda je drugače znana kot "CHAUFFE CROCODILE".

Takšen postopek za izdelavo konjaka do sedaj še ni bil uporabljen. Martell z intenzivnejšo obdelavo hrasta tako dobi edinstven nov, praktično nepozaben okus.

"Veseli smo, da smo ustvarili Cordon Bleu Intense Heat, zato ljubiteljem konjaka s ponosom naznanjamo novost in posodobljeno različico popularnega Martell Cordon Bleu" - Cristophe Valtaud.


»Vpliv »CHAUFFE krokodil« tehnike je čudovit. Note pražene »mocha« kave in popečenih mandljev, značilnih za Martell Cordon Bleu, so še intenzivnejše, medtem ko sladkoba začinjene kandirane pomaranče, cimeta in medu
preseneti in očara z nepričakovano intenzivnostjo «, je dejal Christophe Valtaud, šef kleti v Hiši Martell.

Martellov Cordon Bleu Intense Heat Cask Finish je pakiran v intenzivno modri škatli, ki spretno reliefno posnema krokodilovo usnje in vzorec (učinek zoglenelega lesa) na hrastovih sodih, ki izhaja iz "CHAUFFE krokodil" metode.

Zadnje dodano

2.7.2021

Slastna italijanska osvežitev

Preberi več

1.7.2021

Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

Preberi več

22.6.2021

ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

Preberi več