26.1.2017

MARTELLOV OKUS NOVEGA CORDON BLEU INTENSE HEAT PO CELOTNI AZIJI

Hiša Martell v času kitajskega novega leta na trg prodira s posebno in omejeno izdajo konjaka Martell Cordon Bleu - Intense Heat Cask Finish.

Hiša Martell v času kitajskega novega leta na trg prodira s posebno omejeno izdajo konjaka Martell Cordon Bleu - Intense Heat Cask Finish.

Martellov Cordon Bleu je takorekoč ikona v njegovi izbrani zbirki artiklov.Nov Martellov produkt in njegov edinstven okus, ki je od prvega januarja 2017 na voljo v glavnih potovalnih-maloprodajnih trgovinah (Outlet), na mednarodnih letališčih v Hong Kongu, mejah Hong Konga, Singapurja, Tajvana, Šanghaja, Pekinga, Tajske in Malezije, temelji na mešanici, ki zori šest mesecev v sodih, izpostavljenih hudi vročini. Metoda je drugače znana kot "CHAUFFE CROCODILE".

Takšen postopek za izdelavo konjaka do sedaj še ni bil uporabljen. Martell z intenzivnejšo obdelavo hrasta tako dobi edinstven nov, praktično nepozaben okus.

"Veseli smo, da smo ustvarili Cordon Bleu Intense Heat, zato ljubiteljem konjaka s ponosom naznanjamo novost in posodobljeno različico popularnega Martell Cordon Bleu" - Cristophe Valtaud.


»Vpliv »CHAUFFE krokodil« tehnike je čudovit. Note pražene »mocha« kave in popečenih mandljev, značilnih za Martell Cordon Bleu, so še intenzivnejše, medtem ko sladkoba začinjene kandirane pomaranče, cimeta in medu
preseneti in očara z nepričakovano intenzivnostjo «, je dejal Christophe Valtaud, šef kleti v Hiši Martell.

Martellov Cordon Bleu Intense Heat Cask Finish je pakiran v intenzivno modri škatli, ki spretno reliefno posnema krokodilovo usnje in vzorec (učinek zoglenelega lesa) na hrastovih sodih, ki izhaja iz "CHAUFFE krokodil" metode.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več