3.2.2016

MONKEY 47 IN PERNOD RICARD STA ZDRUŽILA SILE

Pernod Ricard z veseljem sporoča, da je podpisal pogodbo o prevzemu večinskega deleža gin blagovne znamke Monkey 47 s sedežem v Nemčiji. S to investicijo Pernod Ricard širi svoj portfelj prestižnih znamk.


Monkey 47 je namreč zelo uspešna blagovna znamka gina z vrsto zvestih kupcev.

"Z ZNAMKO MONKEY 47 DELIMO ISTE VREDNOTE, KOT SO IZVIRNOST, PODJETNIŠKI DUH IN ZAVZEMANJE ZA KAKOVOST." ALEXANDER RICARD, PERNOD RICARD

"Že od leta 2011 občudujemo razvoj znamke Monkey 47 in se veselimo oblikovanja prihodnosti te odlične znamke z našimi partnerji. So trenutki v življenju, ko enostavno veš, da si odkril pravi dragulj. In znamka Monkey 47 je dragulj, ki se popolno ujema s svetovnim poratom povpraševanja po ginu z močnimi lokalnimi koreninami. Z znamko Monkey 47 delimo iste vrednote, kot so izvirnost, podjetniški duh in zavzemanje za kakovost," pravi Alexandre Ricard, Predsednik in izvršni direktor skupine Pernod Ricard.

David Haworth, direktor Pernod Ricard Deutschland, dodaja: "Monkey 47 in Pernod Ricard se povsem ujemata. Visoko kakovostni gin ustreza skupini Pernod Ricard, saj znamko kot kultno že dojemajo številni točaji po svetu. Želimo, da se v prihodnosti znamka razširi ne le v Nemčiji, pač pa tudi globalno."

Ustanovitelj znamke Monkey 47 in izvršni direktor Black Forest Distillers GmbH, Alexander Stein, pozdravlja partnerstvo s skupino Pernod Ricard in poudarja vrednote, ki povezujejo obe podjetji: "Partnerstvo s Pernod Ricard je bila osebna odločitev. Podjetje se pod vodstvom Alexandra Ricarda odlikuje z močnim podjetniškim značajem, decentralizirano organizacijo in globalno prisotnostjo. Pernod Ricard je družabnik, ki spoštuje strast do blagovnih znamk, jo živi in pojmuje kot bistveno vrednoto."Monkey 47

Le še en gin? Zagotovo ne!

PomPom klobuk, turban in polcilinder - serijsko destiliran obrtniški gin, ki združuje britanske tradicije in eksotiko Indije ter kakovost in izvirnost Črnega gozda z mojstrskim delom.

Originalni suhi gin Črnega gozda. Kar dobra tretjina sestavin za ta unikaten gin namreč izhaja iz Črnega gozda, kot na primer smrekovi vršički, brusnice, bezeg, trnulje ali listi robidnic, če jih naštejemo le nekaj. Vse skupaj je v ginu kar 47 ročno obranih rastlinskih delov, ki obdelani v izredno mehki izvirski vodi iz Črnega gozda zagotavljajo Monkey 47 ginu njegovo izredno kompleksnost in kakovost.

Iz mirne doline Črnega gozda se je Monkey 47 sedaj podal na pot okoli sveta in je na voljo že v več kot petdesetih državah na štirih kontinentih. Ljubitelji, barmani in poznavalci po svetu cenijo izredno kompleksnost in harmonijo gina, ki je nastal pred šestdesetimi leti predvsem po zaslugi nostalgičnega hrepenenja po Angliji.

Monkey 47 kmalu na voljo tudi v Sloveniji!


Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več