Naša zaveza okolju osvaja nagrade

1.12.2018

Naša zaveza okolju osvaja nagrade

Naša mednarodno priznana iniciativa pomaga ohranjati naravne lepote Jacob's Creeka.

Naš dom je v eni izmed avstralskih najbolj ikoničnih vinskih regij in Jacob’s Creek se je od nekdaj zavzemal za ohranitev zemlje, kjer gojimo svoje grozdje; od zaščite obrežij našega izvira in njegovih avtohtonih vrst pa do uvedbe trajnostnih ukrepov za naše vinograde, ustekleničenja vina in njegove distribucije.

Nenazadnje je zgodovina Jacob’s Creeka povezana z okoljem, že vse odkar je William Jacob postavil svojo družinsko kočo na peščenih gričih leta 1840, nekaj let pozneje pa je ustanovitelj, Johann Gramp, tam postavil prvo vinarno naokoli.

Ponosni smo, da sta bili naša zaveza in iniciativa (pod krovno hišo Pernod Ricard) mednarodno priznani s strani Združenih narodov, ki so nam podelili naziv 2018 Global Compact LEAD Company za naša prizadevanja k uresničevanju Ciljev trajnostnega razvoja Združenih narodov in njihovih načel za odgovorno poslovanje.


To je dosežek, na katerega smo zelo ponosni, in bomo še naprej prizadevno nadaljevali naše delo. Izboljšujemo domače vodno življenje vzdolž Jacob’s Creeka, postajamo del lokalnih pobud za trajnostni razvoj v Barossi, kot na primer del skupine Creating Resilient Landscapes, in tesno sodelujemo z Odborom za naravne vire pri odstranjevanju invazivnih rastlin in obnavljanju naravne vegetacije v regiji.

Vsi skupaj od domačih pridelovalcev do našega glavnega vinarja resnično verjamemo, da lahko, ko si nalijemo kozarec našega vina, v vsaki kapljici slišimo naš potoček - in prepričali se bomo, da bo tekel še vrsto let.

Več o naših okoljskih pobudah.

Zadnje dodano

24.11.2021

Chivas koktajl izbor za najdaljšo noč v letu

Preberi več

23.11.2021

Beefeater Gin praznični koktajli

Preberi več

10.11.2021

KiNoBi je prejel nagrado za najboljšega mednarodnega proizvajalca gina leta 2021

Preberi več