15.12.2017

Nova Absolut Uncover Sequin in Uncover Sleeve

Navdušeni nad nočnim nebom, zvezdami in ognjemetom sta obe steklenički Absolut Uncover poklon tistim trenutkom, ki se zgodijo šele, ko sonce zaide. Svetloba zbledi in dan se spremeni v noč, polno sanj in neskončnih možnosti. Pokažimo svetu kdo in kaj smo, zasijmo in se zabavajmo.

Absolut Vodka

Za svetlobnim plaščem Absolut Uncover se skriva enaka švedska vodka kot v navadni steklenici Absolut Vodke. Narejena je izključno iz naravnih sestavin in v nasprotju z nekaterimi drugimi vodkami ne vsebuje dodanega sladkorja. Absolut je pravzaprav čista, kot je vodka sploh lahko. Še vedno pa ima določen okus: bogat, polno telo in zapleten, a gladek z značilno aromo žita, ki mu sledi suho sadje. Ves Absolut je izdelan v isti destilarni, s pšenico iz istih polj in z vodo iz lastnega vodnjaka.

Dizajn

Absolut Uncover sledi tradiciji uvedbe omejenih izdaj ob koncu leta z vrhunskimi oblikami. Letos je oblikovalce vzbudil navdih z nočnega neba, zvezd in ognjemetov, kar je prikazano tudi na letošnjima novima modeloma steklenic - Sequin in Sleeve. Dve različni omejeni izdaji za različne svetovne trge. Absolut Uncover Sequin je oblikovana z visoko kvalitetnimi bleščicami s presenetljivim efektom ročnega flippa. S steklenico Absolut Uncover Sequin pa smo želeli spodbuditi, da vsak pri sebi odklene svojo ustvarjalnost. S prstom obrišete steklenico in že lahko ustvarite svoja lastna sporočila ter vsaki stranki dodate še nekaj dodatnega vznemirjenja! S steklenico Absolut Uncover Sleeve pa želimo spodbuditi, da vi in vaši prijatelji odkrijete skrivnostno moč noči.

NEKAJ NASVETOV ZA UŽIVANJE ABSOLUTA

Združili smo seznam naših najljubših pijač Absolut Uncover, ki se najbolje priležejo obdobri družbi s prijatelji. Spodaj izberite parvo kombinacijo in zabava se lahko prične!


Absolut Soda

3 cl Absolut Vodke
5 cl gazirane vode
4 rezine limete
1 rezina kumare
list mete

Absolut Vodko prelijete v kozarec, stisnite dve rezini limete, dodajte led, prelijte z gazirano vodo in okrasite z meto in kumaro.

Pikantni Absolut Mule

6 cl Absolut Vodke
3 cl limetinega soka
Ingverjevo pivo
rezina limete


Vse sestavine vlijemo v mikser, dodamo kocke ledu in okrasimo z rezino limete.

Slan Absolutov morski vetrič


6 cl Absolut Vodke
3 cl grenivkinega soka
5 cl brusničnega soka
sol
zrna grenivke

Vse sestavine vlijemo v ohlajen kozarec, vanj stresemo sestavine, dodamo led ter okrasimo z grenivko.

Absolut Winter Drop

3 cl Absolut Vodke
3 cl limoninega soka
2 cl likerja "De Kuyper Triple Sec”
cimet
sladkor
rezina jabolke


Vse sestavine stresemo v mikser, dodamo led in dobro premešamo. Kozarec okoli roba okrasimo z sladkorjem in cimetom, vanj prelijemo ostale sestavine ter za dekoracijo dodamo rezino jabolke.

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več