10.10.2017

Nova Glenlivetova kampanja "The Whisky" praznuje ključne življenske trenutke.

Glenlivet s pričetkom svoje najbolj ambiciozne kampanje do danes, praznuje svojo vlogo vodilni "Speyside Single Malt” v Scotch Whisky kategoriji. 

"The Whisky” in "The Glenlivet” sta postala znamka in sinonim za razvoj dediščine te blagovne znamke kot "prva, originalna enosladna blagovna znamka, ki je postavila standard za vse", ime kampanje "The Whisky", pa Glenlivetovi blagovni znamko pusti pečat modernega in sodobnega občutka.

Kampanja se bo začela z dvema čustvenima in emocionalnima filmoma – "Night Sky” in "The Fire”, in bo podprta tudi s različnimi oglaševalskimi, socialnimi in digitalnimi akcijami, njihov cilj pa je, da bi ustvarili največjo globalno-integrirano komunikacijo do danes. Filmi se globoko potopijo v izkušnje in trenutke, ki jih je mogoče opisati kot večne in nikdaj minljive. Ustvarjalci prikazujejo lepoto neokrnjenega sveta in potrošnike spodbujajo k iskanju večnih trenutkov z večnim viskijem.

Z umetniškimi predstavitvami, ki jih režira filmski zmagovalec Cannes Grand Prix, Martin de Thurah, kažejo, da lahko gledajo izven običajnega, da lahko odkrijejo nekaj posebnega, kakor je to storil George Smith, da je dokončal svoje prizadevanje za oblikovanje in vzdrževanje večnega "Speyside Single Malt” viskija.

Miriam Eceolaza, direktor globalnega marketinga, komentira: "Verjamemo, da smo razvili kampanjo, ki prinaša prepoznavnost in diferenciacijo Glenlivetu hkrati pa daje blagovni znamki kulturo. The Whiskey, The Glenlivet je bil zasnovan za praznovanje vsakodnevnih trenutkov in preživljanje različnih izkušenj, ki nam omogočajo, kvalitetnejša in bolj izpopolnjena življenja. Opazili smo, da ljudje iščejo večne užitke v življenju kot odziv na vsesplošno preveliko ponudbo, ki je postala skupna v družbi; z ustvarjanjem nočnega življenja in ognja prikazujemo lepoto v neokrnjenem svetu in spodbujamo potrošnike k iskanju teh večnih trenutkov z večnim viskijem. "

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več