12.7.2016

NOVA UMETNIŠKA KAMPANJA: OMAR VICTOR DIOP - UMETNIK LETA

Veseli in s ponosom razkrivamo novo ime naše 41. umetniške kampanje: Omar Victor DiopNOVA UMETNIŠKA KAMPANJA:
OMAR VICTOR DIOP
UMETNIK LETA

Z veseljem in ponosom razkrivamo novo ime naše 41. umetniške kampanje: Omar Victor Diop.Konec junija se je v francoski prestolnici, natančneje v kompleksu centra Gorges Pompidou, odvil družabni dogodek, na katerem je umetniški vodja 41. kampanje skupine Pernod Ricard razkril in javno potrdil sodelovanje s senegalskim fotografom Omarjem Victorjem Diopom. Gostje omenjenega dogodka so imeli v predogled na voljo tri fotografije prihajajoče kampanje, ki bo za obiskovalce odprta na pariškem foto sejmu od 10. pa vse do 13. novembra. Dela bodo razstavljena pod okriljem skupine Pernod Ricard.

Zvesti svoji obljubi in zavezi glede promoviranja in investiranja v sodobne umetnike in umetnost, so v letošnjem mednarodnem razpisu dali prav vse vajeti v roke ustvarjalcev. Umetnik bo imel tako proste roke pri kreiranju oziroma uprizoritvi letnega poročila za več kot 40 let. Kot zanimivost naj povemo, da so od leta 2009 dalje na teh umetniških fotografijah vedno prikazani uslužbenci skupine Pernod Ricard.

Letos se je umetnik Omar Victor Diop odločil, da naredi portrete uslužbencev afriških podružnic skupine Pernod Ricard, da okrepi mednarodne vezi tako med zaposlenimi v podjetju kot tudi drugod. Senegalski oblikovalec Selly Raby Kane je prav v ta namen ustvaril posebno serijo oblačil v smernicah pogostih afriških stilov ter kompozicij.

Svojega velikega navdušenja in zadovoljstva pa nikakor ni skrival niti predsednik in izvršni direktor podjetja Pernod Ricard, gospod Alexandre Ricard, ki je dejal, da prav z veseljem spremlja navdušenje zaposlenih ob sodelovanju pri projektu ter s ponosom poudaril, da so njihovi zaposleni vedno bili in bodo v središču njihovega poslovnega modela.

"ZAPOSLENI SKUPINE PERNOD RICARD SO VEDNO BILI IN VEDNO BODO SREDIŠČE NAŠEGA POSLOVNEGA MODELA!" ALEXANDRE RICARD

Omar Victor Diop je pred razkritjem svojih prvih fotografij v centru Pompidou še dodal, da je resnično vesel, da je dobil priložnost s strani skupine Pernod Ricard in njihovih zaposlenih, ter za popolno sprejetje v kolektiv korporacijske kulture, s katero se je srečal prvič. Khrati še enkrat z veseljem izpostavi zares dober in uspešen kolektiv skupine Pernod Ricard, njihovo predanost Afriki ter popolno sodelovanje pri projektu.

Zadnje dodano

19.10.2021

NAGRADE! Havana Club dobil 12 medalj na jesenski degustaciji "The Spirits Business in The Drinks Business"

Preberi več

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več