21.12.2016

Od božička za vas!

KIR
Royale koktajl je eden najpreprostejših koktajlov glede priprave,
zaradi česar je v času praznikov idealen napitek, primeren za vsako priložnost.


KIR Royale koktajl je eden najpreprostejših koktajlov glede priprave. To okusno pijačo naredimo oziroma zmešamo v samo dveh minutah, zaradi česar je v času praznikov idealen napitek, primeren za vsako priložnost. Koktajl je sestavljen iz penine ali šampanjca in likerja De Kuyper Crème De Cassis. Resnično okusna mešanica, z mehkim in osvežujočim okusom. Koktajl pa lahko postrežemo tudi z mineralno vodo, če vam je ta kombinacija ljubša. Ker se koktajl tako enostavno pripravi, bo zagotovo med favoriti za praznične večere.

Da bo praznična atmosfera resnično čarobna, rob kozarca za šampanjec najprej namočimo v mešanici limoninega soka in vode ter ga za piko na i odtisnemo v plasti belega sladkorja, ki zagotavlja, da bo okoli roba kozarca nastala lepa sladka skorja. Po želji previdno potresemo še dodatni sladkor in pustimo, da se suši pol ure. Tako je kozarec pripravljen.

Če želimo, lahko v kozarec dodamo še sadje, kot so jagode ali borovnice, in vse skupaj prelijemo z 1,5 cl likerja De Kuyper Crème De Cassis. Za konec dotočimo še penino ali šampanjec. Zagotavljamo vam, da bo vaš večer res nepozabno čaroben.


Vesele praznike!

Sestavine:

- 1,5 cl likerja De Kuyper Crème de Cassis
- Šampanjec ali penina (npr. Mumm Cordon Rouge) ali mineralna voda

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več