Odkrijte nov Absolut projekt »Rita Ora - Open Mic«

24.11.2017

Odkrijte nov Absolut projekt »Rita Ora - Open Mic«

Ne glede na vaše mnenje ali njihovo, ima vsakdo pri vsaki stvari vedno nekaj za povedati. Lani je Absolut prevzel podelitev nagrad GRAMMY 2017 in jo odpeljal v stilu #RefreshTheTalk, letos pa bo lahko povedal svoje prav vsak!

Začenja se projekt Open Mic ki je nastal glede na skupno pobudo, zasnovan v sodelovanju s pevko in igralko Rito Ora.


Absolut meni, da je edini način za boljši jutri ta, da vsak jasno pove kaj si misli. Ravno zato našim oboževalcem dajemo možnost, da se izrazijo in da spregovorijo o sprejemanju drug drugega in drugačnih.

Absolut že skoraj 40 let nočno življenje s pridom izkorišča za kreiranje kakovostnih koktajlov hkrati pa na ta način krepi ustvarjalno sodelovanje, razbija tradicionale ovire in oblikuje edinstvena poznanja in odnose. Zdaj, s projektom Open Mic, Absolut združuje vse te sestavine, da bi spodbudil prepotrebno spremembo današnji komunikaciji in govoru, tako da ponudi možnost govora vsem ljudem - ne glede na ozadje, prepričanje ali mejo.

Absolut prosi za resnične zgodbe o sprejemanju, zgodbe o neustrašnih navijačih, prijateljih in drugih različnih privržencev. Svojo zgodbo lahko delite ali pa na »TheOpenMicProject.com« preberete kakšno drugo - tujo. Z uporabo teh zgodb, bo Rita Ora ustvarila novo pesem, himno sprememb, ki bo vsem ljudem pomagala do pravih vrednot, spoštovanja ter družbene uveljavitve, seveda s pomočjo Absolutovega sponzorstva »GRAMMY® Awards®« v New Yorku januarja 2018 .

Kot nekdanja begunka vem, kako je, ko se počutiš izobčenega. Vesela sem in z veseljem se pridružim Absolutu s projektom Open Mic, ker se glasba uporablja kot način združevanja ljudi. Če delim svojo zgodbo, da bi osvetlila in se dotaknila drugih, hkrati pa s tem ponesemo težavo sprejemanja na globalno raven to pomeni, da spreminjamo današnji - trenutni način govora ter komuniciranja.

- Rita Ora

Povejte na glas, delite svojo zgodbo in pomagajte pesmi do navdiha, ki bo ustvarjena iz strani umetnice Rite Ora.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več