13.7.2017

Otvoritvena slovesnost "Pavillon Martell de SelgasCano"

28. junija 2017 je fundacija "Entreprise Martell" otvorila originalno arhitekturno čudo, ki so ga zasnovali španski arhitekti pod psevdonimom SelgasCano. Ta bo do jeseni 2018 popolnoma pokril veliko tlakovano dvorišče pred omenjeno Enterprise Martell fundacijo.Gre za drugo namestitev v mestu Cognac ustanove "Fondation d'Entreprise Martell" in prvi projekt, ki so ga v Franciji izvedli španski arhitekti.


Kot prvi projekt v Franciji, ki ga vodita José Selgas in Lucía Cano, je ta zunanji paviljon sestavljen iz dveh modulov, izdelanih iz visokotehnoloških materialov, ki bodo gostili specifične dejavnosti, ki namigujejo na prihodnji časovni razpored dogodkov Fundacije. Od poletja 2017 bodo obiskovalci lahko uživali v ustvarjalnih prireditvah in dogodkih, ki temeljijo na ustvarjanju, vključno z "Atelier W110" in znamko "71bis" ter umetniškimi partnerji, kot je Abbaye aux Dames.

Po modelu njihove resnične estetska transparentnosti in odprtosti do zunanjih svetov je SelgasCano zgradila paviljon iz kovinskega okvirja, ki ga pokriva prosojni material, katerega je razvila francoska družba Onduline. Močan in neprepusten material je prekrit z mehko, spreminjajočo se svetlobo, katera ustvarja zanimive iridescentne barvne učinke.

Zadnje dodano

2.7.2021

Slastna italijanska osvežitev

Preberi več

1.7.2021

Glenlivet nudi vpogled v prenovljeno izkušnjo za obiskovalce

Preberi več

22.6.2021

ITALICUS® ROSOLIO DI BERGAMOTTO objavlja natečaj 2021: Kreativni talenti – reimaginacija mest

Preberi več