Pernod Ricard – ekskluzivni lastnik znamke Monkey 47

1.6.2020

Pernod Ricard – ekskluzivni lastnik znamke Monkey 47

Alexander Stein ostaja vključen v nenehni razvoj blagovne znamke.

Pernod Ricard s ponosom naznanja nakup preostalega deleža znamke Monkey 47. Pogodba o prevzemu večinskega deleža blagovne znamke gina Monkey 47 je bila podpisana leta 2016. Alexander Stein ostaja aktiven v svetovalni funkciji in si prizadeva za nadaljnji razvoj znamke Monkey 47. Ob tej razglasitvi izjavlja, da je sodelovanje s podjetjem Pernod Ricard rezultat napredovanja tovrstne znamke. Ob tej priložnosti se zahvaljuje podjetju Pernod Ricard, ki že od samega začetka izpolnjuje svoje obljube. Ob tem se veseli njunega nadaljnjega sodelovanja.

Po mnenju predsednika in izvršnega direktorja Alexandra Ricarda je partnerstvo dokaz, da podjetje Pernod Ricard, ob upoštevanju temeljnih vrednot in avtonomije, uspešno inkubira manjše neodvisne destilarne. Na koncu še poudarja, da zgodba o uspehu ne bi bila mogoča brez zaupanja, pristnosti in podjetniške predanosti Alexandra Steina.

Monkey 47

Zgodovina gina sega 60 let v preteklost, ko je bil v Nemčji izumljen gin Monkey 47. Pijača je danes razširjena po vsem svetu, najdemo jo lahko v več kot 100 državah. Znamka je dobila ime po številu sestavin, ki ustvarjajo harmonijo džina. Kar tretjina sestavin izhaja iz Črnega goza (smrekovi vršički, cvetovi, listi robidnic). Vse skupaj je v ginu 47 ročno obranih rastlin, obdelanih v mehki izvirski vodi iz Črnega gozda. Destiliran in ročno izdelan suhi gin spaja okuse britanske tradicije, indijske eksotike ter čistost in originalnosti nemške pokrajine Schwarzwald.

Zadnje dodano

3.1.2022

Leto izjemnih priznanj za Marques de Casa Concha

Preberi več

20.12.2021

Srečno 2022!

Preberi več

16.12.2021

NOVO - Chivas Regal Mizunara

Preberi več