15.7.2017

Pernod Ricard uradno začenja neposredno povezovanje v Kambodži

Uradno smo registrirali naše podjetje v Kraljevini  Kambodži z optimističnim pogledom na rastoči trg.

Pernod Ricard je danes uradno začel obratovanje svoje najnovejše podružnice v Kraljevini Kambodži pod Pernod Ricard Cambodge Co Ltd.

Skupina se je odločila za vstop na trg, ki temelji na njegovih pozitivnih pogledih na gospodarstvo in hitro rastočo povezljivost kamboških ljudi z ostalim svetom.

"Čas je, da smo del razširjenega in dinamičnega gospodarstva Kambodže", pravi Philippe Guettat, predsednik in izvršni direktor Pernod Ricard Asia. "Kambodža kot država je v preteklih desetletjih dosegla velik napredek, trg se je močno povečal, kamboški potrošniki pa širijo svoje znanje in apetit za premije.Radi bi, da so blagovne znamke Pernod Ricard v ospredju te rasti. Guettat pa dodaja: »V veliki meri smo sposobni prispevati k prihodnjemu razvoju Kraljevine kot registrirani poslovni subjekt in odgovorni davčni sodelavec v Kraljevini. «

Poleg produktivne poslovne platforme je Pernod Ricard zavezan k povečevanju našega programa za trajnost in odgovornost. Odgovorno uživanje pijače je bilo vedno ključno sporočilo Pernoda Ricarda, nadaljevali pa smo s to proaktivno platformo v Kambodži in privabili lokalno odraslo občinstvo na zmerno in odgovorno potrošnjo naših blagovnih znamk.

Pernod Ricard Cambodge Co Ltd. želi biti vodilna mednarodna uvoznica in distributer vina in žganih pijač v Kambodži. Vlagati želi v lokalno oglaševanje, dejavnosti in promocije portfelja vin in žganih pijač.Naš cilj je povečati ozaveščenost in seznanjenost z našo zbirko vrhunskih blagovnih znamk z našimi tržnimi prizadevanji na živahni in naraščajoči restavracijski, hotelski in barski sceni v Kambodži.

Zadnje dodano

14.10.2021

Spoznajte Georgesa Hermanna Mumma

Preberi več

5.10.2021

Podjetje B: ohranjanje vinogradov in gozdov vinske hiše Viña y Concha Toro

Preberi več

21.9.2021

Vroči Beefeater koktajli za hladne jesenske in zimske dni

Preberi več