Plymouth Gin je ključnega pomena za najboljši martini

22.9.2018

Plymouth Gin je ključnega pomena za najboljši martini

Plymouth Gin® je osvojil prvo mesto v kategoriji Martini na prestižnem koktajl tekmovanju Tastings.com World Cocktail Championships.

Plymouth, ki je nekoč navdihnil originalno verzijo suhega martinija, je bil sedaj prepoznan kot nujna sestavina najboljšega martinija, pri čemer je pometel s konkurenco s celega sveta.

Mojster destilacije, Sean Harrison, vsako leto po svetu išče najkakovostnejša zelišča, da ostane zvest originalnemu receptu. Zelišča nato prevzame majhna ekipa mojstrov v najstarejši še delujoči destilarni v Združenem kraljestvu. Sedem naravnih, ročno izbranih zelišč zagotavlja uravnoteženo telo džina s svežimi citrusovimi notami, kar zagotavlja idealno osnovo za alkoholne koktajle, kot je martini.

Z več kot 200 leti tradicije Plymouth ostaja stalnica koktajl receptov. V 2018 je na tekmovanju Tastings.com Championships osvojil nagrado z receptom, ki združuje 2 dela Plymouth Gina s tremi četrtinami dela Noilly Prat Vermoutha.

The Tastings.com World Cocktail Championships je tekmovanje, ki temelji na slepem okušanju s strani sodnikov, Tastings.com osebja in najbolj priznanih koktajl profesionalcev in kupcev s celega sveta.

Zadnje dodano

19.10.2020

Beefeater osvojil 18 mednarodnih nagrad

Preberi več

12.10.2020

Pernod Ricard predano uresničuje svoje cilje

Preberi več

6.10.2020

LILLET BLANC – prava izbira za vse priložnosti

Preberi več