Predstavljamo Aberlour Casg Annamh, bogat enosladnik iz šeri sodov

25.9.2018

Predstavljamo Aberlour Casg Annamh, bogat enosladnik iz šeri sodov

Speyside destilarna je izdala najnovejši prestižni enosladnik, Aberlour Casg Annamh, ki dogodivščin željne ljubitelje viskija seznanja z viskiji, staranimi v šeri sodih.

S svojim prepoznavnim šeri podpisom novi viski izraža Aberlourjevo zavezo h kakovosti in izboru najboljših sodov in najboljše pijače, da zagotovi čim bolj nepozabno izkušnjo okusa.

Casg Annamh po galsko pomeni »Redek sod«, saj je bil proizveden le v majhni količini in v majhnem številu pazljivo izbranih sodov. Ti redki in težko dostopni Oloroso šeri sodi imajo precejšen vpliv na pijačo in se odlično ujemajo z izhodiščnim okusom Aberlourja, ki mu dodajo sladke in bogate note.

Graeme Cruickshank, mojester destiliranja, je ob tem dodal: "Casg Annamh je poklon naši obrtniški strasti do šerija in ustvarjanja redkega in odličnega enosladnika. Pazljivo smo odbrali Oloroso šeri sode iz tradicionalnih španskih kleti, pri čemer smo se prepričali, da ima les izbrano kombinacijo aromatičnih lastnosti, primernih za Aberlour. Končni rezultat je izrazito bogat in saden končni izdelek, za katerega smo prepričani, da bo ponudil nekaj novega in vznemirljivega za tiste, ki želijo raziskati kategorijo enosladnikov."

Zadnje dodano

16.9.2021

Pedro Pascal nova zvezda globalne marketinške kampanje za Casillero del Diablo

Preberi več

7.9.2021

Pernod Ricard z novo Responsible Party digitalno kampanjo proti pretiranemu pitju alkohola z univerzalnim sporočilom: "Pijte več ... vode"

Preberi več

10.8.2021

Maison Martell je osvojil zlato priznanje v vinskem turizmu

Preberi več