Predstavljamo Aberlour Casg Annamh, bogat enosladnik iz šeri sodov

25.9.2018

Predstavljamo Aberlour Casg Annamh, bogat enosladnik iz šeri sodov

Speyside destilarna je izdala najnovejši prestižni enosladnik, Aberlour Casg Annamh, ki dogodivščin željne ljubitelje viskija seznanja z viskiji, staranimi v šeri sodih.

S svojim prepoznavnim šeri podpisom novi viski izraža Aberlourjevo zavezo h kakovosti in izboru najboljših sodov in najboljše pijače, da zagotovi čim bolj nepozabno izkušnjo okusa.

Casg Annamh po galsko pomeni »Redek sod«, saj je bil proizveden le v majhni količini in v majhnem številu pazljivo izbranih sodov. Ti redki in težko dostopni Oloroso šeri sodi imajo precejšen vpliv na pijačo in se odlično ujemajo z izhodiščnim okusom Aberlourja, ki mu dodajo sladke in bogate note.

Graeme Cruickshank, mojester destiliranja, je ob tem dodal: "Casg Annamh je poklon naši obrtniški strasti do šerija in ustvarjanja redkega in odličnega enosladnika. Pazljivo smo odbrali Oloroso šeri sode iz tradicionalnih španskih kleti, pri čemer smo se prepričali, da ima les izbrano kombinacijo aromatičnih lastnosti, primernih za Aberlour. Končni rezultat je izrazito bogat in saden končni izdelek, za katerega smo prepričani, da bo ponudil nekaj novega in vznemirljivega za tiste, ki želijo raziskati kategorijo enosladnikov."

Zadnje dodano

7.8.2020

CHIVAS REGAL – sinonim za najboljši viski

Preberi več

27.7.2020

Pernod Ricard in Ojo de Tigre sklenila partnerstvo

Preberi več

24.7.2020

Plymouth gin – stalnica koktajl receptov

Preberi več